Έφερναν από Τουρκία χιλιάδες ναρκωτικά χάπια και αναβολικά

Έφερναν από Τουρκία χιλιάδες ναρκωτικά χάπια και αναβολικά

Σαν... κύριοι προσπάθησαν να περάσουν από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στους Κήπους του Έβρου δυο Γεωργιανοί 

Έφερναν από Τουρκία χιλιάδες ναρκωτικά χάπια και αναβολικά
Σαν... κύριοι προσπάθησαν να περάσουν από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στους Κήπους του Έβρου δυο Γεωργιανοί οι οποίοι μετέφεραν από την Τουρκία χιλιάδες ναρκωτικά χάπια, αναβολικά και ουσίες για αδυνάτισμα, ακόμη και... αλκοόλ, χωρίς να τα δηλώσουν στο Τελωνείο!

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το αυτοκίνητο των δυο αλλοδαπών ηλικίας 29 και 55 χρόνων σε συνεργασία με τους τελωνειακούς υπαλλήλους, βρήκαν στο εσωτερικό του 1.180 ναρκωτικά δισκία, 75 ml ναρκωτικής ουσίας, πλήθος λαθραίων φαρμακευτικών σκευασμάτων, μεταξύ των οποίων 3.336 δισκία, 392 ml μιας υγρής ουσίας και 111 αμπούλες που θεωρούνται αναβολικά, 22 κρέμες για σύσφιξη σώματος, αλλά και 46 λίτρα αλκοολούχων ποτών αμφίβολης ποιότητας.

Οι Γεωργιανοί, που είχαν διαβατήρια τα οποία ανήκουν σε άλλα άτομα και ένα μαχαίρι μήκους 0,22 εκατοστών, παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για εισαγωγή ναρκωτικών, νοθεία τροφίμων, πλαστογραφία και παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί όπλων, ενώ το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης