Κοζάνη: Έστησε εγκατάσταση για υδροπονική καλλιέργεια χασίς

Κοζάνη: Έστησε εγκατάσταση για υδροπονική καλλιέργεια χασίς

Στα σπίτια του νεαρού επίδοξου χασισοκαλλιεργητή, βρέθηκαν λαμπτήρες, ανακλαστήρες φωτός, καλώδια ρεύματος και γλάστρες στις οποίες σκόπευε να καλλιεργήσει την υδροπονική φυτεία του

Κοζάνη: Έστησε εγκατάσταση για υδροπονική καλλιέργεια χασίς
Ένα πλήρες σύστημα για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του στην Κοζάνη ένας 19χρονος, ακολουθώντας οδηγίες που βρήκε μέσω... Ίντερνετ! Ωστόσο, δεν πρόλαβε να το θέσει σε λειτουργία, γιατί τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας.

Κατά τις έρευνες στα σπίτια του νεαρού επίδοξου χασισοκαλλιεργητή, βρέθηκαν λαμπτήρες, ανακλαστήρες φωτός, καλώδια ρεύματος και γλάστρες στις οποίες σκόπευε να καλλιεργήσει την υδροπονική φυτεία του. Όλα κατασχέθηκαν, μαζί με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα χασίς και διάφορα σύνεργα για την χρήση του και ο 19χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

*** Δεν πρόλαβε να στήσει το αυτοσχέδιο εργαστήριο στο οποίο σκόπευε να καλλιεργήσει δενδρύλλια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο, ένας 48χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στο σπίτι του στην Ελασσόνα όπου είχε όλα τα... αξεσουάρ! Εκεί κατασχέθηκαν μία προεγκατάσταση του συστήματος που αποτελούνταν από ένα ηλεκτρικό καλώδιο με δυο υποδοχείς προβολέων και πέντε γλάστρες με φυτόχωμα έτοιμες για το φύτεμα σπόρων, αλλά και μια μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μαζί με 90 ναρκωτικά χάπια για τα οποία ο επίδοξος χασισοκαλλιεργητής δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Όλα κατασχέθηκαν και ο 48χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Στην Πρέβεζα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες ηλικίας 22 και 21 χρόνων και μία 21χρονη γυναίκα και βρήκαν στο εσωτερικό του μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας scunk βάρους 4,9 γραμμαρίων. Οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

*** Έναν φάκελο που περιείχε ηρωίνη βάρους 13 γραμμαρίων, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην κατοχή μιας 36χρονης Ελληνίδας που υπέβαλαν σε έλεγχο στην πόλη της Λευκάδας κι έτσι τη συνέλαβαν και ερευνούν αν σκόπευε να διακινήσει τα ναρκωτικά.

*** Με ηρωίνη βάρους 5,3 γραμμαρίων και 9,5 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 35χρονος Έλληνας που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης