Βόλος: Έδεσαν, φίμωσαν και λήστεψαν 92χρονο - Δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή

Βόλος: Έδεσαν, φίμωσαν και λήστεψαν 92χρονο - Δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή

Βρέθηκε δεμένος και φιμωμένος από τον ανιψιό του - Ψάχνουν τον δράστη ή τους δράστες

Βόλος: Έδεσαν, φίμωσαν και λήστεψαν 92χρονο - Δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή
Νεκρός εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης ένας 92χρονος άνδρας, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας και βρέθηκε δεμένος και φιμωμένος στη μονοκατοικία όπου διέμενε μόνος, επί των οδών Γαρέφη - Ιατρού Τζάνου, στο Βόλο.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, ο χώρος έχει αποκλειστεί και αναζητείται ο άγνωστος ή οι άγνωστοι ληστές, που ευθύνονται για τη δολοφονία του ηλικιωμένου συνταξιούχου τραπεζικού υπαλλήλου, Αντώνιου Ιωάννου.

Η σορός του άτυχου άνδρα βρίσκεται ακόμη στο σπίτι και αναμένεται ιατροδικαστής από τη Λάρισα. Σύμφωνα με το magnesia news, τον ηλικιωμένο βρήκε σήμερα το πρωί ο ανιψιός του, ο οποίος είχε ανησυχήσει επειδή ο θείος του δεν έδινε σημεία ζωής και όταν πήγε στο σπίτι του τον αντίκρισε νεκρό.

Γείτονες αναφέρουν ότι οι ληστές προφανώς μπήκαν στη μονοκατοικία από γειτονική πολυκατοικία, ενώ μάρτυρες κατέθεσαν ότι περίπου στις 9.30 σήμερα το πρωί άκουσαν τον άτυχο ηλικιωμένο να βογκάει, πιθανόν τραυματισμένος και πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με γείτονες, ο ηλικιωμένος είχε πέσει και παλιότερα θύμα διάρρηξης, καθώς το σπίτι του βρίσκεται απέναντι από παρκάκι, στο οποίο, σύμφωνα με γείτονες συχνάζουν χρήστες ναρκωτικών.
Κλείσιμο

Πηγή: magnesianews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης