LIVE

Κορωνοϊός

Κερδίστε 10,5 €

Κερδίστε 10,5 €

Αυτή την Κυριακή ¾, κερδίστε με το ΘΕΜΑ 10,5 ευρώ :

1. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 6 ευρώ, για αγορές προιόντων συνολικής αξίας 25 ευρώ  από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour (ισχύει από τη Δευτέρα 04/04/2016 έως και το Σάββατο  09/04/2016).

** Η δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.

H δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές εξαργυρώνεται άμεσα στο ταμείο, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 04/04 έως και το Σάββατο 09/04/2016.

3. Ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 2 ευρώ για φθηνότερα καύσιμα σε συνεργασία με το πλέον αξιόπιστο δίκτυο πρατηρίων SHELL

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Φθηνότερα καύσιμα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

από τα πρατήρια SHELL με την κάρτα Smart Club

Το «Θέμα» προσφέρει φθηνότερα καύσιμα για όλους τους Έλληνες σε συνεργασία με το πλέον αξιόπιστο δίκτυο πρατηρίων
Shell.

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

ΟΠΩΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Αυτή την Κυριακή, το ΘΕΜΑ  σας προσφέρει ένα ακόμη κουπόνι αξίας 2 ευρώ για αγορά βενζίνης και πετρελαίου κίνησης στα πρατήρια Shell.

Κατανοώντας απολύτως ότι μετά τα είδη πρώτης ανάγκης, ένα μεγάλο μέρος του οικογενειακού προϋπολογισμού πηγαίνει για βενζίνη ή πετρέλαιο κίνησης, θεωρήσαμε  υποχρέωση μας να κάνουμε φθηνότερα τα καύσιμα για τους αναγνώστες μας με πρακτικό, άμεσο και ξεκάθαρο τρόπο.

Έτσι, και αυτή την Κυριακή όπως και κάθε εβδομάδα στην πρώτη σελίδα του ΘΕΜΑτος, στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) θα βρίσκεται ακόμη ένα κουπόνι που θα σας προσφέρει έκπτωση αξίας 2 ευρώ, αν βάλετε  τουλάχιστον 20lt βενζίνης ή πετρελαίου κίνησης. Εσείς θα πρέπει να το κόψετε, να το κρατήσετε στην τσέπη σας και όταν θα πάτε σε ένα από τα εκατοντάδες πρατήρια Shell, που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και συμμετέχουν στην προσφορά, για να βάλετε βενζίνη ή πετρέλαιο στο όχημα σας, να το δώσετε στο ταμείο μαζί με την κάρτα
Smart Club της Shell, ούτως ώστε να σας γίνει αυτόματα η αντίστοιχη έκπτωση των 2 ευρώ. Αν πάλι, δεν έχετε κάρτα Smart Club, μπορείτε άμεσα να την αποκτήσετε τη στιγμή που βάζετε καύσιμα στο αυτοκίνητό σας, ζητώντας τη από το προσωπικό του πρατηρίου.

Επιπλέον, όσοι αναγνώστες κάνουν πολλές διαδρομές μέσα στην ίδια εβδομάδα, έχουν όχημα μεγάλου κυβισμού ή χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους για επαγγελματικούς λόγους και χρειάζονται περισσότερα καύσιμα μπορούν να συγκεντρώνουν δύο κουπόνια  (θα κερδίζουν 2 + 2 = 4 ευρώ) αν γεμίσουν  με 40 λίτρα βενζίνη ή πετρέλαιο κ.ο.κ.

Το κουπόνι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη την εβδομάδα, δηλαδή από την Κυριακή μέχρι και το επόμενο Σάββατο και θα ισχύει πέραν όλων των άλλων  προσφορών που κάνουν τα πρατήρια Shell στους πελάτες τους.

Το κουπόνι δεν ισχύει για συναλλαγές που γίνονται με τη χρήση της κάρτας Coral Pass.

ΟΡΟΙ – ΠΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
SHELL

 1. Το κουπόνι των 2 ευρώ ισχύει πάνω στην τιμή της αντλίας του πρατηρίου για αγορά βενζίνης ή πετρελαίου κίνησης 20lt και άνω.
 2. Η χρονική ισχύς του κουπονιού είναι από την Κυριακή 03.04.2016 έως και το Σάββατο 09.04.2016.
 3. Το κουπόνι ισχύει στα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην προσφορά με την επίδειξη της κάρτας SMART CLUB, η οποία εκδίδεται άμεσα στα πρατήρια.
 4. Το κουπόνι δεν ισχύει για αγορά πετρελαίου θέρμανσης και υγραερίου κίνησης από τα πρατήρια Shell.
 5. H προσφορά δεν ισχύει για πελάτες Coral Pass.
 6. Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

Τα σήµατα Shell χρησιµοποιούνται από την Coral A.E. µε άδεια χρήσης της Shell Brands International AG.

Coral A.E., Ηρώδου Αττικού 12Α, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα, τηλ.: 210 9476555, www.coralenergy.gr

4. Δύο επιπλέον δωροεπιταγές αξίας 2,5 ευρώ για αγορές προιόντων ΔΕΛΤΑ από όλα τα μικρά ανεξάρτητα καταστήματα της γειτονιάς σας

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Και αυτή την Κυριακή

2,5 ευρώ ΔΩΡΟ την εβδομάδα

με 2 κουπόνια

από

ΤΟ ΘΕΜΑ και η ΔΕΛΤΑ

στα μικρά καταστήματα της γειτονιάς

(και με την απλή έκδοση των 2 ευρώ)


Αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ και η ΔΕΛΤΑ, προσφέρουν σε κάθε οικογένεια 2,5 ευρώ ΔΩΡΟ την εβδομάδα για αγορές γάλακτος, γιαουρτιού, milko, τυριών και χυμών ΔΕΛΤΑ από τα μικρά ανεξάρτητα καταστήματα της γειτονιάς σε όλη την Ελλάδα.


Αυτή την Κυριακή 3 Απριλίου λοιπόν το ΘΕΜΑ και η ΔΕΛΤΑ στηρίζουν περισσότερο την ελληνική οικογένεια και μαζί τη γειτονιά και την αγορά της και σας προσφέρουν συνολικά 2,5 ευρώ ΔΩΡΟ την εβδομάδα, με 2 κουπόνια για αγορά προϊόντων ΔΕΛΤΑ αξίας 10 ευρώ από τα μικρά ανεξάρτητα καταστήματα τροφίμων της γειτονιάς σας (περίπτερα, γαλακτοπωλεία, φούρνοι, mini market, παντοπωλεία).


Έτσι από την Κυριακή μπορείτε να προμηθεύεστε τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τους χυμούς, που καταναλώνει η οικογένειά σας, από το μαγαζί της γειτονιάς σας, κερδίζοντας την παραπάνω έκπτωση.


Όσοι λοιπόν αγοράσετε το ΘΕΜΑ αυτής της Κυριακής 3 Απριλίου, θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας –τόσο στην απλή έκδοση όσο και στην έκδοση με τις προσφορές- 2 κουπόνια αξίας 1,25 ευρώ το καθένα για αγορά προϊόντων ΔΕΛΤΑ. Εσείς απλώς επιλέγετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας :

 • αν θα εξαργυρώσετε και τα 2 κουπόνια μαζί την ίδια μέρα και ώρα και αγοράζοντας προϊόντα ΔΕΛΤΑ αξίας 10 ευρώ να κερδίσετε αυτόματα έκπτωση 2,5 ευρώ, πληρώνοντας τελικά στο ταμείο μόνο 7,5 ευρώ ή
 • αν θα τα χρησιμοποιήσετε μέσα στην εβδομάδα μεμονωμένα, δηλαδή το καθένα μόνο του και αγοράζοντας προϊόντα ΔΕΛΤΑ αξίας 5 ευρώ την κάθε φορά, να κερδίσετε έκπτωση 1,25 ευρώ, πληρώνοντας δηλαδή στο ταμείο μόνο 3,75 ευρώ την κάθε φορά.
Την Κυριακή το ΘΕΜΑ και η ΔΕΛΤΑ κάνουμε ένα βήμα μπροστά, στηρίζοντας και τα μικρά ανεξάρτητα καταστήματα της κάθε γειτονιάς σας σε όλη την Ελλάδα. Σε χιλιάδες σημεία πώλησης, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό, θα έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε τα πλέον απαραίτητα αγαθά για την οικογένειά σας – γάλα, γιαούρτι, milko, τυριά και χυμούς.


Τα κουπόνια που θα βρείτε στην εφημερίδα που κυκλοφορεί την Κυριακή 3/4 θα ισχύουν από την Κυριακή 3/4, -αφού τα περισσότερα από τα καταστήματα αυτά είναι ανοιχτά και τις Κυριακές-έως και το ερχόμενο Σάββατο 9/4/2016. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να τα εξαργυρώσετε, κάνοντας τις αγορές σας βάσει των οικογενειακών σας αναγκών.

 

Μην τo χάσετε!

…. και επιπλέον

 • και δωρεάν εξετάσεις «ασπίδα» για την υγεία όλων μας
 • και το μυστηριακό μυθιστόρημα της Σοφίας Θωμοπούλου“Η Γυναίκα των Σπηλαίων”
 • και δωρεάν πρόσβαση κάθε βδομάδα στα κανάλια Novasports1, για να απολαύσετε όλους τους αγώνες της 28ης αγωνιστικής Live και λεπτό προς λεπτό και Novalifε, για να βλέπετε τις καλύτερες ταινίες ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ.  
 • και δύο περιοδικά : το περιοδικό ποικίλης ύλης Big Fish και το People, το περιοδικό με τα μυστικά των stars στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης