Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικά στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικά στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Οι δύο Αλβανοί υπήκοοι είχαν κρύψει στο αυτοκίνητό τους ηρωίνη βάρους ενός κιλού και 300 γραμμαρίων

Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικά στα ελληνοαλβανικά σύνορα
«Λαβράκι» έβγαλε ο έλεγχος των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Αλβανοί, ηλικίας 49 και 27 ετών, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, στο Καλπάκι.

Μέσα σε ειδική κρύπτη, πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου, είχαν τοποθετήσει επιμελώς ηρωίνη, βάρους ενός κιλού και 300 γραμμαρίων, την οποία μετέφεραν προφανώς για να διαθέσουν στην ελληνική αγορά.

Ειδικότερα, μετά τα μεσάνυχτα, στο Καλπάκι Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες και έπειτα από έρευνα στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες περιτυλιγμένες με μονωτική ταινία που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 1.300 γραμμαρίων, και οι οποίες βρέθηκαν σε κρύπτη στο ταμπλό του αυτοκινήτου, πίσω από το τιμόνι.

Κλείσιμο
Στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, βρέθηκε και μία συσκευασία που περιείχε λαθραίο καπνό, βάρους 500 γραμμαρίων. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών κατασχέθηκε, καθώς και 4 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης