Παραδόθηκε ο δολοφόνος του κτηνοτρόφου στην Κρήτη

Παραδόθηκε ο δολοφόνος του κτηνοτρόφου στην Κρήτη

Παρέδωσε το όπλο του εγκλήματος ο 55χρονος με καταγωγή από το Γεράκι ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν 58χρονο κτηνοτρόφο στην περιοχή Μπιτζαριανό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας στο Καστέλλι της Κρήτης
Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του εμφανίστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, όπου παραδόθηκε στους αστυνομικούς και τους παρέδωσε το όπλο του εγκλήματος ο 55χρονος με καταγωγή από το Γεράκι ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν 58χρονο κτηνοτρόφο χθες το απόγευμα στην περιοχή Μπιτζαριανό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Ο δράστης, που είχε απασχολήσει και πάλι πρόσφατα τις αστυνομικές αρχές, όταν επιτέθηκε σε συγχωριανό του με μαχαίρι, φέρεται να επικαλέστηκε κτηματικές και οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα. Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς, είχαν δώσει ραντεβού μαζί με άλλα δυο άτομα στην περιοχή του Καστελλίου, όπου καβγάδισε με τον 58χρονο και τότε έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στο μάτι! Αμέσως μετά το έγκλημα, τράπηκε σε φυγή και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως  ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν. Όμως, παρουσιάστηκε οικειοθελώς, σχεδόν ένα 24ωρο μετά. 

Το θύμα, ο Ανδρέας Κανάκης ή «Ανδρέας τ' ορφανού» όπως τον αποκαλούσαν οι κάτοικοι της περιοχής, ήταν ένα πολύ γνωστό και αγαπητό πρόσωπο. Ο 58χρονος κτηνοτρόφος, ήταν λιγομίλητος, εσωστρεφής αλλά, σύμφωνα με όσους τον γνώριζαν καλά, δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν. Ο ίδιος δεν είχε δημιουργήσει οικογένεια και μοναδική του συγγενής ήταν η αγαπημένη αδερφή του.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης