Κρήτη: Σκότωσε εν ψυχρώ συγχωριανό του για τα κτήματα

Κρήτη: Σκότωσε εν ψυχρώ συγχωριανό του για τα κτήματα

Ο 55χρονος δολοφόνος, που είναι γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου, είχε απασχολήσει τις αρχές και παλιότερα με άλλο αιματηρό επεισόδιο στο οποίο είχε πρωταγωνιστήσει

Κρήτη: Σκότωσε εν ψυχρώ συγχωριανό του για τα κτήματα
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» της περιοχή της Πεδιάδας για να συλλάβουν τον δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός 50χρονου κτηνοτρόφου στην περιοχή του Καστελίου, μετά από άγριο καυγά. Ο 55χρονος δολοφόνος, που είναι γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου, είχε απασχολήσει τις αρχές και παλιότερα με άλλο αιματηρό επεισόδιο στο οποίο είχε πρωταγωνιστήσει.

Το έγκλημα έγινε στις 17.30 το απόγευμα κοντά στον οικισμό Μπιτζαριανό,  όταν ο 50χρονος Α.Κ. πήγε στο κτήμα του για να ταΐσει τα σκυλιά του. Όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον μετέπειτα δολοφόνο του, ήταν μπροστά άλλα δυο άτομα που δεν πρόλαβαν να επέμβουν. Οι δυο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα και ο 55χρονος πυροβόλησε σχεδόν εξ 'επαφής το θύμα στο κεφάλι!

Ο άτυχος 50χρονος διακομίστηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης είχε εξαφανιστεί και αναζητείται, ενώ το χωριό αποκλείστηκε αμέσως από αστυνομικές δυνάμεις για τον φόβο τυχόν βεντέτας μεταξύ μελών των δυο οικογενειών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα δεν ήταν παντρεμένο και ζούσε στο Καστέλι με την αδελφή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης