Κόρινθος: Τραυματίστηκε αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. σε καταδίωξη

Κόρινθος: Τραυματίστηκε αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. σε καταδίωξη

Ο οδηγός του κλεμμένου ΙΧ εμβόλισε μια από τις μηχανές των αστυνομικών, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί ελαφρα

Κόρινθος: Τραυματίστηκε αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. σε καταδίωξη
Σε περιπετειώδη καταδίωξη εξελίχθηκε η προσπάθεια των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να ακινητοποιήσουν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο με τέσσερις επιβάτες που εντοπίστηκε στην οδό Κορίνθου- Άργους, καθώς ο οδηγός εμβόλισε μια από τις μηχανές τους.

Ο αστυνομικός που την οδηγούσε έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά. Όμως, οι δράστες επωφελήθηκαν από το σάστισμα των συναδέλφων του που έσπευσαν να τον βοηθήσουν και κατάφεραν να εξαφανιστούν σε μια αγροτική περιοχή στο Ζευγολατιό, 20 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο του περιστατικού. 

Το κλεμμένο όχημα βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Άσσου και εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Όλα είχαν ξεκινήσει όταν η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου είδε τους δράστες να το κλέβουν και ειδοποίησε την Αστυνομία. Όταν, όμως, οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισαν, εκείνοι άρχισαν τους επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα να χτυπήσουν τη μοτοσικλέτα του αστυνομικού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης