Ένας νεκρός από την κακοκαιρία στις Σέρρες

Ένας νεκρός από την κακοκαιρία στις Σέρρες

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στο ρέμα Κρουσοβίτης Σερρών - Στην περιοχή βρισκόταν σε εξέλιξη σφοδρή βροχόπτωση - Ο άτυχος 48χρονος επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση στο Σιδηρόκαστρο - Προσπάθησε να διασχίσει το χείμαρρο, όμως τα ορμητικά νερά παρέσυραν το αυτοκίνητό του


Ένας νεκρός από την κακοκαιρία στις Σέρρες
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των τοπικών αρχών στο Σιδηρόκαστρο Σερρών για το θάνατο ενός ανθρώπου, ο οποίος βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στο ρέμα Κρουσοβίτης Σερρών, ενώ στην περιοχή βρισκόταν σε εξέλιξη σφοδρή βροχόπτωση.

Στην περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με δύτες, καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (πέντε πυροσβέστες, δύο οχήματα). Επί τόπου παραμένουν και δυνάμεις της αστυνομίας.

Κλείσιμο
Ο άτυχος 48χρονος, που έχασε τη ζωή του από τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νομό Σερρών, επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μαρτυρίες, ο 48χρονος και πατέρας ενός παιδιού, είχε πάει το βράδυ του Σαββάτου σε ένα νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή του Σιδηροκάστρου, από το οποίο έφυγε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα.

Ο άτυχος άνδρας, που καταγόταν από την περιοχή Χαρωπό, που βρίσκεται μόλις 1,5 χλμ από το Σιδηρόκαστρο, φαίνεται πως υπερεκτίμησε τις δυνάμεις του και δεν δίστασε να διασχίσει το χείμαρρο Κρουσοβίτη, παρά την κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή. Δυστυχώς, τα ορμητικά νερά παρέσυραν το αμάξι του, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο στο ρέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν ένας βοσκός από την περιοχή, που πήγαινε να ταΐσει το κοπάδι του, είδε από μακριά το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα να επιπλέει μέσα στο χείμαρρο. Αμέσως ενημέρωσε την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο, μαζί με δύτες που βρίσκονταν στην περιοχή. Λίγη ώρα αργότερα και παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, οι δύτες ανέσυραν το πτώμα του άτυχου άνδρα.

Η σορός του αναγνωρίστηκε από τους συγγενείς του κατά τις πρωινές ώρες, ενώ αύριο αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης-νεκροτομής. Ο άτυχος άνδρας ήταν χωρισμένος και άφησε πίσω του ένα παιδί.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η κακοκαιρία που ξεκίνησε από χθες στη βόρεια Ελλάδα. Ο δήμαρχος Σερρών, κ. Φώτιος Δομουχτσίδης, κάνει έκκληση, μέσα από το protothema.gr, ζητώντας από τους κατοίκους να μην βγαίνουν από το σπίτι τους, εάν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος.

«Η έντονη βροχή και οι καταιγίδες συνεχίζονται με αυξημένους ρυθμούς, ενώ δεν περιμένουμε βελτίωση πριν από την Τετάρτη. Επίσης, έχουμε ισχυρούς ανέμους στην περιοχή που δυσκολεύουν την ομαλή μετακίνηση των πολιτών. Γι' αυτό, ζητάω από τους κατοίκους της περιοχής, να μειώσουν τις μετακινήσεις τους και να μην βγαίνουν από το σπίτι, εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης