Στα θεωρεία της Βουλής πανηγύρισαν οι ομοφυλόφιλοι το σύμφωνο συμβίωσης

Στα θεωρεία της Βουλής πανηγύρισαν οι ομοφυλόφιλοι το σύμφωνο συμβίωσης

Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, αγκαλιές και φιλιά όταν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία

Μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης παρέμειναν τόσο στα θεωρεία της Βουλής, όσο και στην πλατεία του Άγνωστου Στρατιώτοι μέλη της κοινότητας των ομοφυλοφίλων, πανηγυρίζοντας τελικά την υπερψήφιση του συμφώνου συμβίωσης.

Μάλιστα, με την λήξη της διαδικασίας, όσοι βρίσκονταν στα θεωρεία ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, αγκαλιές και φιλιά. Μερίδα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ (όσοι είχαν απομείνει μέχρι εκείνη την ώρα) τους ανταπέδωσαν το χειροκρότημα. 

Δυο γυναίκες φιλιούνται μετά την υπερψήφιση του συμφώνου


Στα θεωρεία και ο Αύγουστος Κορτώ με τον σύντροφό του


Μεταξύ των ομοφυλοφίλων και ο Γρηγόρης Βαλιανάτος


Μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτούν τους ομοφυλόφιλους που βρίσκονταν στα θεωρεία


Έπειτα από την πρωινή διαμαρτυρία με τα φιλιά έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών, που θεωρήθηκε προκλητική από τους περισσότερους, οι οργανώσεις υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων βρέθηκαν έξω από τη Βουλή το απόγευμα της Τρίτης, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση του νομοσχεδίου για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια. Περίπου 200 άτομα συγκεντρώθηκαν βρέθηκαν έξω από τη Βουλή και με το σύνθημα «νόμος είναι η αγάπη και η διεθνής αμνηστία», ζήτησαν την αναγνώριση του δικαιώματος του συμφώνου συμβίωσης για κάθε άνθρωπο. Επίσης, μεταξύ άλλων, φώναζαν: «Θέλουμε να παντρευόμαστε και να κάνουμε οικογένεια» και «Σεισμός, σεισμός, πανσεξουαλισμός».


ΣΧΟΛΙΑ (217)

ενημερωστε τις....χομο

Τα κονδυλώματα πρωκτού πολύ συχνά εντοπίζονται μέσα στον πρωκτό όπως και στο περιπρωκτικό δέρμα. Αυτά είναι μία εκδήλωση του ιού HPV.Η μόλυνση με τον ιό HPV συνήθως γίνεται κατά την επαφή, στον πρωκτό όμως κονδυλώματα μπορούν να εμφανισθούν χωρίς πρωκτική επαφή. Η μόλυνση μπορεί να γίνει με τα δάκτυλα, π.χ. κατά τη διάρκεια του πλυσίματος. Παράγοντες που μετατρέπουν ή εξασθενούν το ανοσοποιητικό (μόλυνση με τον ιό HIV, ανοσοκαταστολή, χορήγηση κορτιζόνης ή επάλειψη στην περιοχή του πρωκτού με κρέμες κορτιζόνης) προδιαθέτουν στην εκδήλωση κονδυλωμάτων. Τα κονδυλώματα στην περιοχή του πρωκτού συνήθως έχουν τη μορφή οζιδίου (σαν σπυράκια ή μικρά κουνουπίδια). Χρώσεις με ειδικά υγρά βοηθούν στην σωστή διάγνωση. Τα κονδυλώματα μπορούν να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Πάντοτε πρέπει να γίνεται έλεγχος στο εσωτερικό του αυλού του πρωκτού με πρωκτοσκόπηση γιατί συχνά εντοπίζονται στην περιοχή αυτή. Η καλύτερη μέθοδος διάγνωσης των αλλώσεων από τον ιό HPV (κονδυλώματα και επίπεδες δυσπλασίες) είναι η πρωκτοσκόπηση υψηλής ευκρίνειας. Επίσης πρέπει να γίνει έλεγχος και για άλλα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα όπως ο ιός HIV και οι ιοί της ηπατίτιδας Β και C. Τα κονδυλώματα είναι μόνο μία εκδήλωση του ιού HPV στην περιοχή του πρωκτού. Άλλη εκδήλωση του ιού HPV στον πρωκτό είναι η δυσπλασία (HGAIN) στην περιοχή του πρωκτού και προκαλείται συνήθως από τους υπότυπους 16,18,33,35. Η δυσπλασία μακροχρόνια μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση του καρκίνου του πρωκτού, η συχνότητα του οποίου αυξήθηκε σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Η δυσπλασία μπορεί να διαγνωσθεί σε αρχικά στάδια με την κυτταρολογική εξέταση του πρωκτού (Test Παπανικολάου). Πρόσφατες ερευνες έχουν καθορίσει τα άτομα που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

ερχετε η ωρα σας

τα σοδομα και γομορα θα οχριουν σε αυτα που θα γινουν αλλα μην σκατε ρε ελληνες ακομα εχουμε πολλη δρομο ακομα μεχρι να παρουμε μπρος μεχρι τοτε θα γινουν 1000 φορες περισσοτερα σκατα σε αυτην την χωρα μεχρι τοτε απολαυστε την ξεφτιλα της παγκοσμοιοποιησης και φυσικα εχουν γνωση η φυλακες

Ρωμανίδης

Τι ωραίες εικόνες!!!!!!!!!!!!!!!!!απολαύστε τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τα Σόδομα και τα Γόμορα σε νέα έκδοση!!! Μόνο ο Πούτιν με τις δηλώσεις του κρατάει την ανθρωπότητα με τις αξίες της. Και εύγε του που είπε ότι θα πολεμήσει και αυτός και οι επόμενοί του ηγέτες της Ρωσίες για τις χριστιανικές και πανανθρώπινες διαχρονικές αξίες, τις οποίες η Δύση προσπαθεί να εξαφανίσει με τα "σύμφωνα συμβίωσης" που προωθεί και με τη μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης κι όχι μόνο. Εύγε και πάλι στο μεγάλο αυτό ηγέτη για τις χθεσινές δηλώσεις του.

Κ Μ ...

ΛΟΙΠΟΝ. Χάνονται τα δικαιώματα των εργαζομένων,χάνονται τα δικαιώματα των συνταξιούχων ,η χώρα βάλετε από παντού,οι νέοι φεύγουν,δεν κάνουν οικογένειες γιατί δεν έχουν δουλεία, και την κυβέρνηση την νοιάζει η αποκατάσταση του τρίτου γένους ,θηλυκό, αρσενικό,ουδέτερο.Γιατί αυτή την στιγμή.Τι συμβαίνει και δεν το κατανοώ.Τι χρεωστούμενα εξωφλεί.Κύριε Καμένε ξέρετε τι γίνεται να μας το πείτε.

zz

Γιατί τσαντίζεστε , δεν ξέρατε ποίους ψηφίζεται ?Εδώ καταργούνε ιστορικά γεγονότα από την διδασκαλία όπως η γενοκτονία του Ποντιακού ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ , αύριο άμα το ζητήσει η Γερμανία θα καταργήσουνε και την μάχη της ΚΡΗΤΗΣ , μεθαύριο θα έρθει η ΙΤΑΛΙΑ να μας ζητήσει την κατάργηση του ΟΧΙ (γιατί ο ΜΕΤΑΞΑΣ ήτανε φασίστας) ενώ το Τσιπρακος με τους Τσιπριστανεους είναι βέρα (δημοκράτης ) του κώλου , αυτούς αψήφησε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός αυτά θα εισπράττουμε δυστυχώς αρέσει δεν αρέσει , εάν και όταν έρθει στην εξουσία η δεξιά (τρομάρα της έτσι όπως κατάντησε) και επαναφέρει τα πράγματα ως είχανε πριν η ΑΘΗΝΑ θα καεί από τους κωλοαριστερους , σε σχέση με εμάς που καθόμαστε στους καναπέδες μας , με εμάς που όχι απλά ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε δεξιοί (αυτό είναι το λιγότερο) αλλά και φοβόμαστε , τέτοια σκατά καταντήσαμε εμείς η τάχα μου δεξιοί , αλλά τι θέλετε όταν οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ δηλώνουνε (κεντροδεξιοί ) , αντί αν πούνε είμαστε ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ και ποιανού αρέσει , και εσείς ασχολείστε με τα απόβλητα της κοινωνίας που γλείφονται μέσα στην βουλή , αφού στέλεχος της βουλής δήλωσε ότι εκεί είναι ΜΠΟΡΔΕΛΟ , τι δηλαδή θέλατε να δείτε εκεί μέσα παιδικά Μυκη Μαους ? Η κάθε αίθουσα προβάλει αυτό για το οποίο είναι κατασκευασμένη .

Τι άλλο να πεις...

@17:55: Σωστός!!! 93% .....

Παρατήρηση

Απο τα σχόλια καταλαβαίνει κανεις οτι το πρόβλημα της κοινωνίας ειναι οι άντρες ομοφυλόφιλοι, οι γυναίκες φαίνεται δεν ενοχλούν, κανείς δεν είπε τιποτα για τις λεσβίες που φιλιούνται... και γενικά οι ομοφυλόφιλες γυναίκες έχουν την αποδοχή όλων, κάποιοι γουστάρουν κιόλας να τις βλέπουν... Αξιοσημείωτο θα λεγα, και περίεργο... Καλά Χριστουγεννα και καλά μυαλά εύχομαι σε ολο τον κοσμο, και να ασχολειται περισσοτερο με ουσιαστικά πράγματα, έλεος πια με τα γυμνά μοντέλα, τους Σπαλιάρες με τις 4000 γκόμενες, τους gay και τις λεσβίες, τα κουτσομπολιά, τις Μενεγάκηδες, τους Λαζόπουλους, δυστυχώς έχουμε γίνει η κοινωνία της βιτρίνας, της επιφάνειας, δεν αντέχεται πια, η κοινωνία μας ειναι τόσο σάπια που πλέον το να είσαι αντικοινωνικός αποτελει προτέρημα!

Γιώργος

Βρέθηκαν όλοι, απ'τόν εξώστη μέχρι τά καθίσματα τής Βουλής, όλοι μά όλοι, στόν φυσικό τους χώρο.Τό μπουρδέλο...τήν Βουλή. Οι πιό μά ποιό εμετικοί όλων, ο πρόεδρος (το -π- μέ μικρό καί μεγάλο τού πέφτει) τής Βουλής, ο βλαχοτυράς άξεστος, βρωμιάρης ανθέλληνας, Βούτσης νά έχει στό πέτο του, κρεμασμένη κονκάρδα μέ τά χρώματα τών "αδελφοποιημένων", καθώς επίσης καί η στρίγγλα βολευτίνα,σπουδάσα στάς Αγγγλίας, (νά μού πείς τί άλλο ήταν ικανή νά αποκομίσει από εκεί!!!), μέ σκουλαρίκι μέ τά χρώματα τών "αδελφοποιημένων",κι'αυτή. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ του "αδελφάτου". Ο καιρός γάρ εγγύς....

ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ

Προκαλείτε μέρες που είναι. Θα έρθει η τιμωρία σας μια μέρα και θα σας φύγει η μαγκιά.

Ένας

Το απόλυτο ΑΙΣΧΟΣ

LVAS

ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΗΝ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kalm0

Εκπρόσωποι του πνεύματος, ηθοποιοί και καλλιτέχνες, στελέχη του αθλητισμού, Ολυμπιονίκες και αθλητές που τίμησαν την Ελλάδα και σήκωσαν τη γαλανόλευκη ψηλά είναι εκεί για να τιμήσουν το Μίκη Θεοδωράκη

dikastiria21_1

Μια διάταξη για τη μετατροπή πολλών εγκλημάτων σε μικρότερα πλημμελήματα μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τα πρότυπα του Συμβουλίου της Ευρώπης αναφέρει σχετική ανακοίνωση