Ιωάννινα: Συνελήφθη Βούλγαρος που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Ιωάννινα: Συνελήφθη Βούλγαρος που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Απέσπασε από μια 83χρονη γυναίκα το ποσό των 1.300 ευρώ, σε σκοπό να βοηθήσει την κόρη της η οποία είχε δήθεν εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο

Ιωάννινα: Συνελήφθη Βούλγαρος που εξαπατούσε ηλικιωμένους
Στα ίχνη εξάρθρωσης κυκλώματος, που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες αποσπώντας χρηματικά ποσά, με το πρόσχημα ότι κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο εμπλέκεται σε θανατηφόρο τροχαίο, βρίσκεται η Ασφάλεια Ιωαννίνων μετά τη σύλληψη ενός 57χρονου Βούλγαρου, χθες το βράδυ.
   
Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, ξεκίνησε μετά την καταγγελία που έφτασε χθες στην αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, πως ένα Βούλγαρος απέσπασε από μια 83χρονη γυναίκα το ποσό των 1.300 ευρώ, σε σκοπό να βοηθήσει την κόρη της η οποία είχε δήθεν εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο.
   
Από το πρωί, η Ασφάλεια Ιωαννίνων έχει δεχτεί δεκάδες καταγγελίες ηλικιωμένων πολιτών, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι άγνωστοι επιχείρησαν να τους εξαπατήσουν και να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά, προκειμένου να βοηθήσουν συγγενικά τους πρόσωπα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.
   
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 57χρονος Βούλγαρος έχει ομολογήσει τις πράξεις τους, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό συνεργών του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Βουλγαρία.
   
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης