Γρεβενά: Βούλγαροι άρπαζαν πορτοφόλια σε σούπερ μάρκετ

Γρεβενά: Βούλγαροι άρπαζαν πορτοφόλια σε σούπερ μάρκετ

Με «επαγγελματικά» σύνεργα ήταν εφοδιασμένοι οι δυο Βούλγαροι πορτοφολάδες που δρούσαν στα σούπερ μάρκετ των Γρεβενών, χρησιμοποιώντας έναν χαρτοκόπτη και μία μεταλλική λαβίδα για να αρπάζουν τα πορτοφόλια των ανυποψίαστων πελατών

Καλαμάτα: Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστογραφία
Οι δυο αλλοδαποί είχαν μοιράσει τους ρόλους. Ο 47χρονος είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου και ο 43χρονος συνεργός του έκλεβε τα πορτοφόλια εκμεταλλευόμενος την πυκνή κίνηση στα μαγαζιά! Όταν, όμως, προσπάθησε να αρπάξει το πορτοφόλι μιας 64χρονης από την τσάντα της, έγινε αντιληπτός και το έβαλε στα πόδια μαζί με τον ομοεθνή του.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, που είχαν τις περιγραφές των δραστών, ξεκίνησαν έρευνες σε όλα τα σούπερ μάρκετ της πόλης και τελικά τους εντόπισαν σε ένα από αυτά, όπου ήταν έτοιμοι να χτυπήσουν ξανά!

Τα σύνεργα για τη διάπραξη των κλοπών βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μαζί με ένα γυναικείο πορτοφόλι που ερευνάται από ποια το έκλεψαν, 185 ευρώ και πέντε κινητά. 

Κλείσιμο
Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές και η έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης