Tρίκαλα: Καλάσνικοφ και χασίς σε λεβητοστάσιο στη Φαρκαδόνα

Tρίκαλα: Καλάσνικοφ και χασίς σε λεβητοστάσιο στη Φαρκαδόνα

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν αν διακινούσε μόνος το χασίς ή εμπλέκεται σε ευρύτερη σπείρα 

Tρίκαλα: Καλάσνικοφ και χασίς σε λεβητοστάσιο στη Φαρκαδόνα
Με οργανωμένη επιχείρηση εισέβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων στο σπίτι ενός 44χρονου Έλληνα στην περιοχή της Φαρκαδόνας, όπου είχαν πληροφορίες ότι κρύβονται μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και παράνομος οπλισμός. Οι πληροφορίες αποδείχθηκαν σωστές και ο ένοικος του σπιτιού συνελήφθη.

Οι ένοπλοι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι, ανακάλυψαν κρυμμένες μέσα στο λεβητοστάσιο δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 495,9 γραμμαρίων! Σε ένα ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 44χρονου βρέθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,20 μέτρων που καλλιεργούσε, ενώ στο σπίτι του είχε ένα τσιγαριλίκι, αλλά και ένα πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ, ένα λειτουργικό πιστόλι και 68 σφαίρες!

Τα όπλα έχουν σταλεί στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο 44χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν αν διακινούσε μόνος το χασίς ή εμπλέκεται σε ευρύτερη σπείρα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης