Θήβα: Μαρτυρικός μήνας για 35χρονη Βουλγάρα

Θήβα: Μαρτυρικός μήνας για 35χρονη Βουλγάρα

Δύο άνδρες, ο ένας ομοεθνής της, την υποχρέωναν δια της βίας να εκδίδεται σε αλλοδαπούς στην ευρύτερη περιοχή

Θήβα: Μαρτυρικός μήνας για 35χρονη Βουλγάρα
Έναν μαρτυρικό μήνα πέρασε στα χέρια ενός συμπατριώτη της και ενός ακόμη άνδρα που η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη, μία 35χρονη Βουλγάρα που ήρθε στην Ελλάδα για να βρει δουλειά ως οικιακή βοηθός αλλά εξαναγκάστηκε δια της βίας να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες σε αλλοδαπούς στη Θήβα και άλλες περιοχές!

Ο 45χρονος ομοεθνής της και ο συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, έπεισαν πριν από έναν περίπου μήνα την άτυχη γυναίκα να έρθει στη χώρα με το πρόσχημα ότι θα της εξασφάλιζαν εργασία. Μόλις ήρθε, όμως, την κράτησαν φυλακισμένη και άρχισαν να τη χτυπούν, ώσπου να κάμψουν τις αντιστάσεις της και να την υποχρεώνουν να εκδίδεται σε πελάτες που της έβρισκαν οι ίδιοι, ενώ παρακρατούσαν τις αμοιβές που εισέπραττε. Μάλιστα, την μετέφεραν με... βαν σε διάφορες περιοχές όπου έκλειναν ραντεβού με την πελατεία τους!

Το μαρτύριο που ζούσε η 35χρονη αποκαλύφθηκε από την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας και οδήγησε στη σύλληψη του συμπατριώτη της. Στην κατοχή του 45χρονου, βρέθηκαν ένα κινητό και ένα πορτοφόλι που είχε μέσα 840.000 ιρανικά ριάλ και 50,50 ευρώ. Ο Βούλγαρος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που του άσκησε δίωξη για σωματεμπορία και παράνομη κατακράτηση. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ο άγνωστος συνεργός του που αναζητείται για να συλληφθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης