Μια… κατσίκα η αιτία του εγκλήματος στον Ασπρόπυργο

Μια… κατσίκα η αιτία του εγκλήματος στον Ασπρόπυργο

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 59χρονου σε δασική έκταση -  Είχε βρεθεί νεκρός στις 4 Οκτωβρίου 2015

Μια… κατσίκα η αιτία του εγκλήματος στον Ασπρόπυργο
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 59χρονου άντρα, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός πριν από λίγες ημέρες, σε δασική έκταση στον Ασπρόπυργο, με τραύμα από κυνηγητικό όπλο στην πλάτη.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, δράστης είναι ένας κτηνοτρόφος της περιοχής, ο οποίος, μετά από έντονο διαπληκτισμό, πυροβόλησε τον 59χρονο, κατηγορώντας τον ότι του είχε σκοτώσει μια κατσίκα…

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής εξιχνίασαν την υπόθεση και συνέλαβαν έναν 44χρονο άνδρα, βοσκό στην περιοχή, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και την ασήμαντη αφορμή που οδήγησε στο έγκλημα, ενώ φαίνεται πως έχει ταυτοποιηθεί και γενετικό υλικό του στον τόπο της δολοφονίας.

Κλείσιμο
Ο 44χρονος φαίνεται να δολοφόνησε τον 59χρονο πυροβολώντας τον πισώπλατα με κυνηγετικό όπλο που άρπαξε από το αγροτικό όχημα του θύματος.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε το έγκλημα και υποστήριξε ότι το θύμα είχε σκοτώσει ένα ζώο του κοπαδιού του και του ζήτησε τον λόγο. Κατά τη διάρκεια του τσακωμού τους ισχυρίστηκε πως το θύμα τον πρόσβαλε και εκείνος πάνω στα... νεύρα του πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης