Απατεώνας «κούρεψε» τις καταθέσεις ηλικιωμένου!

Απατεώνας «κούρεψε» τις καταθέσεις ηλικιωμένου!

O δράστης υποστήριξε πως εκπροσωπούσε την τράπεζα στην οποία ο 64χρονος είχε λογαριασμό και τον προειδοποίησε ότι οι καταθέσεις του επρόκειτο να «κουρευτούν»

Απατεώνας «κούρεψε» τις καταθέσεις ηλικιωμένου!
Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας ηλικιωμένος κάτοικος ενός χωριού της Ξάνθης, που πίστεψε τα λόγια ενός σεσημασμένου απατεώνα ο οποίος προσποιήθηκε τον υπάλληλο τράπεζας και τον έπεισε να του... παραχωρήσει τις καταθέσεις του για να αποφύγει δήθεν επικείμενο «κούρεμα»!

Ο 63χρονος δράστης, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα με απάτες τις αστυνομικές αρχές, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 64χρονο τάχα εκπροσωπώντας την τράπεζα στην οποία είχε λογαριασμό και τον προειδοποίησε ότι οι καταθέσεις του επρόκειτο να «κουρευτούν». Ο μόνος τρόπος να τις σώσει, του είπε, ήταν να τις μεταφέρει σε λογαριασμό… εμπιστοσύνης!

Το θύμα τσίμπησε το δόλωμα και κατέθεσε μέσω εταιρείας μεταφοράς χρημάτων 1.500 ευρώ στον λογαριασμό που του έδωσε ο υποτιθέμενος τραπεζικός. Αυτό συνέβη στις 12 Αυγούστου και, φυσικά, από τότε δεν ξαναείδε τις οικονομίες του! Έτσι, κατήγγειλε την εξαπάτησή του στο αστυνομικό τμήμα Γενισέας, που εξιχνίασε την υπόθεση, ταυτοποίησε τον 63χρονο δράστη και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Ωστόσο, ο απατεώνας παραμένει άφαντος, όπως και οι οικονομίες του 64χρονου.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης