Ηράκλειο: 72χρονος Κρητικός συνελήφθη για διακίνηση μεταναστών

Ηράκλειο: 72χρονος Κρητικός συνελήφθη για διακίνηση μεταναστών

Μαζί με μία 59χρονη Βουλγάρα και έναν 34χρονο Αιγύπτιο μετέφεραν 17 παράτυπους μετανάστες, υπήκοους Αιγύπτου, ηλικίας από 16-34 ετών

Ηράκλειο: 72χρονος Κρητικός συνελήφθη για διακίνηση μεταναστών
Ένας 72χρονος Χανιώτης, μια 59χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 34χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αιγύπτου, φέρονται να βρίσκονται πίσω από τη διακίνηση των 17 μεταναστών που εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή του δήμου Φαιστού.

Οι τρεις φερόμενοι διακινητές συνελήφθησαν χθες το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς.

Σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς, διευκόλυνσης και παράνομης εισόδου στη χώρα μη νόμιμων μεταναστών.

Κλείσιμο
Ειδικότερα, χθες το πρωί, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, σε συνεργασία και με τις Λιμενικές Αρχές Ηρακλείου, εντοπίστηκαν σε ερημική παραθαλάσσια περιοχή του Δήμου Φαιστού, δεκαεπτά μη νόμιμοι μετανάστες υπήκοοι Αιγύπτου, ηλικίας από 16-34 ετών.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση και την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε προγενέστερο χρόνο, ο 34χρονος ένας εκ των μη νόμιμων μεταναστών, επικοινώνησε με την 59χρονη και συμφώνησαν να τους παραλάβει με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, από συγκεκριμένο σημείο σε περιοχή του Δήμου Φαιστού. 

Άμεσα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, εντοπίστηκε στο συμφωνηθέν σημείο το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η 59χρονη με τον 72χρονο, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Διαβάστε περισσότερα στο flashnews.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης