Αποξήραινε 16 χασισόδεντρα στο σπίτι του

Αποξήραινε 16 χασισόδεντρα στο σπίτι του

Ο 53χρονος σκόπευε να καλλιεργήσει και νέα χασισοφυτεία, αφού είχε στην κατοχή του και σπόρους κάνναβης βάρους 1,6 γραμμαρίων

Αποξήραινε 16 χασισόδεντρα στο σπίτι του
Η μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 6,3 γραμμαρίων που βρέθηκε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 53χρονος, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. σε περιοχή της Πέλλας, αποκάλυψε ότι ήταν δικής του παραγωγής από τη φυτεία που είχε στο σπίτι του.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Γιαννιτσών,  βρέθηκαν στο σπίτι 16 δενδρύλλια κάνναβης βάρους 770 γραμμαρίων που ο δράστης είχε κρεμάσει για να τα αποξηράνει, αλλά και πέντε συσκευασίες που περιείχαν 448,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης από τα φυτά που καλλιεργούσε και ένα εργαλείο που χρησιμοποιούσε για την συγκομιδή τους.

Ο 53χρονος φαίνεται πως σκόπευε να καλλιεργήσει και νέα χασισοφυτεία, αφού είχε στην κατοχή του και σπόρους κάνναβης βάρους 1,6 γραμμαρίων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης