Προσωρινή λύση και με πολλά προβλήματα το κλειστό του Ταε Κβον Ντο για τους μετανάστες

Προσωρινή λύση και με πολλά προβλήματα το κλειστό του Ταε Κβον Ντο για τους μετανάστες

Μόνο με τα υπάρχοντά τους μεταφέρθηκαν εκεί από την πλατεία Βικτωρίας και βρήκαν μόνο ζεστό νερό στα αποδυτήρια - Χρειάζονται κουβέρτες, φαγητό, ακόμα και σκοινιά για να απλώνουν τα ρούχα τους

Προσωρινή λύση και με πολλά προβλήματα το κλειστό του Ταε Κβον Ντο για τους μετανάστες
Προσωρινή λύση και με πολλά προβλήματα είναι τελικά το κλειστό γήπεδο του Ταε Κβον Ντο για τους μετανάστες, που μεταφέρθηκαν εκεί από την πλατεία Βικτωρίας το βράδυ της Δευτέρας. 



Κλείσιμο

Δυστυχώς εκεί δεν βρήκαν καμία υποδομή, πέρα από το ζεστό νερό στα αποδυτήρια που άνοιξε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, κι έτσι αναγκάστηκαν να κοιμηθούν στο πάτωμα. Οι εθελοντές που βρίσκονται στο χώρο και βοηθούν την κατάσταση, δηλώνουν πως καθώς οι μεταναστες δεν έχουν τίποτα πέραν των προσωπικών τους αντικειμένων, χρειάζονται κουβέρτες, ρουχισμό, ακόμα και σχοινιά για να απλώνουν τα βρεγμένα τους ρούχα, που μέχρι τώρα κρεμάνε στα κάγκελα του γηπέδου.



Στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Χατζηδάκης τόνισε οτι οι μετανάστες θα μείνουν στο αθλητικό κέντρο προσωρινά μεχρι την Παρασκευή, καθώς στις 6 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο στο γήπεδο να διεξαχθεί παγκόσμιο τουρνουά, οι εργασίες για το οποίο θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα. Ο κύριος Χατζηδάκης τόνισε ότι ο δήμος του Παλαιού Φαλήρου εξετάζει το θέμα ανθρωπιστικά και κάνει ό,τι μπορεί.





























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης