Άνω του 85% το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των κρατουμένων στη Βόρεια Ελλάδα

Άνω του 85% το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των κρατουμένων στη Βόρεια Ελλάδα

Και στα τρία καταστήματα κράτησης της Βόρειας Ελλάδας, στις φυλακές Γρεβενών, Διαβατών και Νιγρίτας, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά

Άνω του 85% το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των κρατουμένων στη Βόρεια Ελλάδα
Τον ΣΥΡΙΖΑ στήριξε η συντριπτική πλειοψηφία των κρατουμένων στις φυλακές Διαβατών, Νιγρίτας και Γρεβενών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των χθεσινών βουλευτικών εκλογών.

Ειδικότερα, στα τρία καταστήματα κράτησης της Βόρειας Ελλάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά, που κατά περίπτωση ξεπέρασαν το 85%.

Ενδεικτικά, στο 489ο ειδικό εκλογικό τμήμα όπου είχαν το δικαίωμα του εκλέγειν οι 320 εγγεγραμμένοι κρατούμενοι των φυλακών Διαβατών, ο ΣΥΡΙΖΑ άγγιξε το 85,66%, ενώ η Νέα Δημοκρατία συγκέντρωσε ποσοστό 5,24% , έναντι 3,85% της Χρυσής Αυγής. Συνολικά ψήφισαν 294 κρατούμενοι, ενώ βρέθηκαν 286 έγκυρα ψηφοδέλτια.

Κλείσιμο
Ανάλογα αποτελέσματα έβγαλε η κάλπη και στο 437ο ειδικό εκλογικό τμήμα, όπου ψήφισαν οι κρατούμενοι των φυλακών Νιγρίτας. Επί συνόλου 107 εγγεγραμμένων ψήφισαν 102, με το ΣΥΡΙΖΑ να αποσπά 85,15% και η Νέα Δημοκρατία 4,95% , ακολουθούμενη από τη Χρυσή Αυγή με 3,96%.

Υψηλό ήταν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των κρατούμενων στις φυλακές Φελλίου Γρεβενών, όπου από τους 122 εγγεγραμμένους ψήφισαν 119. Συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε από 99 κρατούμενους, ενώ δεύτερο κόμμα αναδείχθηκε η Χρυσή Αυγή με 9 ψήφους και τρίτο η Νέα Δημοκρατία με 6.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης