Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στις Αφίδνες έπειτα από πυρκαγιά σε νταλίκα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στις Αφίδνες έπειτα από πυρκαγιά σε νταλίκα

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί -  Θα χρειαστεί λίγη ώρα ακόμη, προκειμένου να απομακρυνθεί η νταλίκα αλλά και τα λιωμένα πλαστικά από το δρόμο, πράγμα που σημαίνει ότι οι οδηγοί οι οποίοι κινούνται στην περιοχή, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στις Αφίδνες έπειτα από πυρκαγιά σε νταλίκα
Αποκαταστάθηκε μερικώς το κυκλοφοριακό πρόβλημα που είχε σημειωθεί στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε νταλίκα, η οποία κινούνταν στην Εθνική Οδό, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, η οποία έσπευσε στην περιοχή προκειμένου να διευκολύνει την κυκλοφορία των οχημάτων που διεξαγόταν με δυσκολία, άνδρες της Πυροσβεστικής έσβησαν τη φωτιά, η οποία έκαψε ολοσχερώς τη νταλίκα και το φορτίο πλαστικών που μετέφερε.


Ωστόσο θα χρειαστεί λίγη ώρα ακόμη, προκειμένου να απομακρυνθεί η νταλίκα αλλά και τα λιωμένα πλαστικά από το δρόμο, πράγμα που σημαίνει ότι οι οδηγοί οι οποίοι κινούνται στην περιοχή, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Τροχαία έχει δοθεί στην κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα. Η πυρκαγιά στο φορτηγό πιθανότατα προκλήθηκε από μηχανική βλάβη, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης