Περιποίηση... gourmet προσέφεραν οι Μυκονιάτες στους μετανάστες

Περιποίηση... gourmet προσέφεραν οι Μυκονιάτες στους μετανάστες

Μακαρονάδες, σαλάτες, πίτσες και σουβλάκια στο... μενού για το βράδυ της Παρασκευής - πλούσιο πρωινό με χυμούς και ομελέτες για το πρωί του Σαββάτου - Τι λέει στο protothema.gr επιχειρηματίας του νησιού 

Περιποίηση... gourmet προσέφεραν οι Μυκονιάτες στους μετανάστες
Gourmet μακαρονάδες, χειροποίητα σουβλάκια, πίτσες, σαλάτες, νερά και αναψυκτικά προσφέρθηκαν στους «τυχερούς» μέσα στην ατυχία τους 41 πρόσφυγες από τη Συρία που μεταφέρθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη Μύκονο.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι πρόσφυγες όταν είδαν μπροστά τους τα φορτηγά από γνωστά beach bar εστιατόρια του νησιού, οι υπάλληλοι των οποίων ξεφόρτωναν πλούσια γεύματα και είδη ρουχισμού για να τους τα προσφέρουν. 

Kαι σήμερα το πρωί πάντως οι επιχειρηματίες φρόντισαν για το πρωινό τους γεύμα το οποίο περιλάμβανε από αυγά, μέχρι κλαμπ σάντουιτς, φρέσκο γάλα (ένα μπουκάλι ενός λίτρου στον καθένα), ομελέτες και χυμούς φρούτων. 

Κλείσιμο
«Αυτή είναι η Μυκονιάτικη φιλοξενία και απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, είτε πρόκειται για έναν πλούσιο τουρίστα είτε σε έναν ταλαιπωρημένο πρόσφυγα» είπε στο protothema.gr ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης Beach Bar εστιατορίου κ. Σταμάτης Δακτυλίδης. 













































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης