Ο «μουστάκιας» Έλληνας που έγινε πρωταγωνιστής σε διαφήμιση γαλλικής τράπεζας

Ο «μουστάκιας» Έλληνας που έγινε πρωταγωνιστής σε διαφήμιση γαλλικής τράπεζας

"Με σταμάτησαν στο δρόμο μια μέρα και μου είπαν σε θέλουμε για μια διαφήμιση ήμουν άσχετος με όλα αυτά", λέει ο Γιάννης Δημόπουλος

Ο «μουστάκιας» Έλληνας που έγινε πρωταγωνιστής σε διαφήμιση γαλλικής τράπεζας
Η ζωή του Γιάννη κινείται σε απλούς καθημερινούς ρυθμούς. Είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας που ίσως να τον προσέξεις, ίσως και να μη του δώσεις σημασία αν τον δεις τυχαία στο δρόμο. Ως φαίνεται όμως κάποιος τον είδε, τον πρόσεξε και του έδωσε την ευκαιρία να κάνει κάτι εντελώς ανατρεπτικό στη ζωή του: να πρωταγωνιστήσει σε μία διαφήμιση που γυρίστηκε πριν λίγες ημέρες στο Θησείο από ελληνική διαφημιστική εταιρεία για λογαριασμό γαλλικής τράπεζας.

"Αναπάντεχο αυτό που έγινε.  Με σταματά κάποιος τυχαία στο δρόμο και με κοιτά επίμονα.  Μου λέει αν με ενδιαφέρει να συμμετάσχω σε τηλεοπτικό σποτ. Έπαθα πλάκα στην αρχή, αλλά μετά είπα γιατί όχι; Έτσι λίγο μετά, όταν θα βρισκόμουν στο σημείο των γυρισμάτων, θα αισθανόμουν πραγματικά απίθανα. Είναι μία διαφήμιση για λογαριασμό γαλλικής τράπεζας με σενάριο καταπληκτικό που γυρίστηκε σε ένα υπέροχο στενό στο Θησείο. Μάλλον μερικές φορές, αν είναι να σου τύχει κάτι περίεργο, έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Πάντως δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα γινόμουν πρωταγωνιστής σε σποτ διαφημιστικό λόγω του μουστακιού και των μαλλιών μου. Η Γαλλία και... η καριέρα μου εκεί όπως φαίνεται μόλις ξεκινά", λέει γελώντας στο protothema.gr.


Κλείσιμο
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης