Χαλκίδα: Συνέλαβαν 41χρονο φυγόποινο βιαστή και φοροφυγά!

Χαλκίδα: Συνέλαβαν 41χρονο φυγόποινο βιαστή και φοροφυγά!

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον καταζητούμενο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας

Χαλκίδα: Συνέλαβαν 41χρονο φυγόποινο βιαστή και φοροφυγά!
Βιασμούς, ασέλγειες, αλλά και οικονομικά εγκλήματα κάθε είδους περιλάμβανε το πλούσιο… βιογραφικό ενός 41χρονου φυγόποινου που συνελήφθη στη Χαλκίδα, ενώ εκκρεμούσαν σε βάρος του τρεις καταδίκες, ένα βούλευμα και τρία εντάλματα σύλληψης!

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον καταζητούμενο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας. Σε βάρος του είχαν εκδοθεί ένα βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας για βιασμό, τρία εντάλματα του Β’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Χαλκίδας για κατάχρηση σε ασέλγεια και φοροδιαφυγή και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, μια του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Χαλκίδας για φοροδιαφυγή και δύο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας για μη καταβολή εισφορών με συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 400 ευρώ.

*** Πλαστές σφραγίδες εισόδου στη χώρα έφεραν τα αλβανικά διαβατήρια που έδειξαν στους αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών οι οποίοι τις υπέβαλαν σε έλεγχο στη Σαγιάδα, δυο Αλβανίδες ηλικίας 25 και 27 χρόνων. Έτσι, συνελήφθησαν και κατά την διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της 25χρονης εκκρεμούσε και ποινή φυλάκισης 13 μηνών χρηματική ποινή 3.000 για πλαστογραφία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με απόφαση του Α΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά. Οι δυο αλλοδαπές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Κλείσιμο
*** Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά οκτώ καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Σπάρτης για κλοπές εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 21χρονου Έλληνα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης