Σέρρες: Στο νοσοκομείο λόγω υπερκόπωσης η Κατερίνα Περιστέρη

Σέρρες: Στο νοσοκομείο λόγω υπερκόπωσης η Κατερίνα Περιστέρη

Και ενώ αύριο συνεδριάζει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο...

Σέρρες: Στο νοσοκομείο λόγω υπερκόπωσης η Κατερίνα Περιστέρη
Στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί η διευθύντρια Εφορείας Αρχαιότητων, Κατερίνα Περιστέρη, η οποία αδιαθέτησε ξαφνικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο δικτυακός τόπος
fonh.gr, η Σερραία αρχαιολόγος δεν αισθανόταν καλά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Σερρών από συνεργάτες της, στις 10:30 το πρωί.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, από υπερκόπωση και πολλή δουλειά τις τελευταίες ημέρες, η κυρία Περιστέρη ένιωσε μια εξάντληση.

Η επιθυμία της να «τρέξει» περισσότερο η ανασκαφή στην Αμφίπολη και τον Τύμβο Καστά και να παρουσιάσει αύριο όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία, φέρονται να την εξάντλησαν.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα και από την ιστοσελίδα xronometro
, η κυρία Περιστέρη το τελευταίο διάστημα δέχεται μια σφοδρή επίθεση από τους γνωστούς αρχαιολόγους, που έχουν συντάξει το πόρισμα που θέλει το μνημείο στο λόφο Καστά να είναι ρωμαϊκό και όχι μακεδονικό του τελευταίου τετάρτου του 4ου αιώνα π.Χ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για αύριο, 1η Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση του ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο) από την αναπληρώτρια γενική γραμματέα του ΥΠΠΟ, Μαρία Βλαζάκη, στην οποία αναμένεται να ανοίξει η συζήτηση για την ανασκαφή σε θεσμικό επίπεδο και να δοθεί το βήμα στα δύο μέλη του ΚΑΣ, κ.κ. Βελένη και Κοτταρίδου, να της επιτεθούν και να αμφισβητήσουν την επιστημονική της επάρκεια, χωρίς η ίδια να έχει προλάβει να συντάξει το πόρισμα των ερευνών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης