Μεταλλωρύχοι κατά Τσίπρα: Θεωρεί επίτευγμα που άφησε στο δρόμο 2.000 εργαζόμενους

Μεταλλωρύχοι κατά Τσίπρα: Θεωρεί επίτευγμα που άφησε στο δρόμο 2.000 εργαζόμενους

Οργισμένη απάντησή του στην αποστροφή του πρώην πρωθυπουργού «Το λουκέτο στις Σκουριές άργησε αλλά ήρθε» 

Μεταλλωρύχοι κατά Τσίπρα: Θεωρεί επίτευγμα που άφησε στο δρόμο 2.000 εργαζόμενους
Την δική τους απάντηση δίνουν οι 2000 εργαζόμενοι στα Μεταλλεία χρυσού της Κασσάνδρας στην Χαλκιδική, που άκουσαν σήμερα τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του κόμματός του να λέει γι' αυτόυς: «Το λουκέτο στις Σκουριές άργησε αλλά ήρθε»! 

«O κύριος Τσίπρας ακόμα δεν κατάλαβε ότι δεν έκλεισε τις Σκουριές αλλά τα Μεταλλεία Κασσάνδρας και άφησε στον δρόμο 2.000 οικογένειες», σημειώνουν οι εργαζόμενοι στην σύντομή απάντησή τους προς τον πρώην πρωθυπουργό και συνεχίζουν: «
Στις 27-8-2015 το ΣΤΕ αποφάσισε ότι η πράξη του ΥΠΑΠΕΝ να κάνει ανάκληση των τεχνικών μελετών η οποία μας οδήγησε στην ανεργία, είναι αδικαιολόγητη, παράνομη και συνιστά κατάχρηση εξουσίας. Για όποιον δεν το άκουσε, σήμερα στις 29-8-2015, ο κύριος Τσίπρας στα επιτεύγματα της δήθεν αριστερής κυβέρνησης του συμπεριέλαβε το κλείσιμο των Σκουριών. Ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι δεν έκλεισαν παράνομα μόνο τις Σκουριές αλλά το σύνολο των Μεταλλείων Κασσάνδρας.
Aπό τις 29-8-2015 και μετά στα επιτεύγματα μιας αριστερής κυβέρνησης θεωρείται το να βγαίνουν άνεργοι στον δρόμο 2.000 εργαζόμενοι. 
 ΑΞΙΟΙ!!!!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης