Ηλεία: Μπαράζ διαρρήξεων σε νηπιαγωγείο και σπίτια

Ηλεία: Μπαράζ διαρρήξεων σε νηπιαγωγείο και σπίτια

Άγνωστοι εισέβαλαν στο 2ο νηπιαγωγείο Γαστούνης παραβιάζοντας το παράθυρο της τουαλέτας και άρπαξαν δύο CD Player, δύο DVD Player, έναν προβολέα και μια οθόνη υπολογιστή

Ηλεία: Μπαράζ διαρρήξεων σε νηπιαγωγείο και σπίτια
Νέο μπαράζ διαρρήξεων εξαπέλυσαν άγνωστοι σε διάφορες περιοχές της Ηλείας, όπου «χτύπησαν» σπίτια των οποίων οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν και έφυγαν με πλούσια λεία. Στο στόχαστρό τους βρέθηκε και το 2ο νηπιαγωγείο Γαστούνης, στο οποίο εισέβαλαν παραβιάζοντας το παράθυρο της τουαλέτας και άρπαξαν δύο CD Player, δύο DVD Player, έναν προβολέα και μια οθόνη υπολογιστή.

Στην Αμαλιάδα, άγνωστοι διέρρηξαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού ενός 66χρονου και, αφού ερεύνησαν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια, άρπαξαν όσα τιμαλφή βρήκαν και μαζί με αυτά δεκάδες ρούχα και… παπούτσια των ενοίκων, ακόμη και τα καλλυντικά τους! Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνάει τα 5.000 ευρώ.

Στη Ζαχάρω, ένα ανασφάλιστο παράθυρο άνοιξε το «δρόμο» στους άγνωστους δράστες που εκμεταλλεύτηκαν την ολιγόωρη απουσία του 61χρονου ιδιοκτήτη ενός σπιτιού και της οικογένειάς του. Οι διαρρήκτες έκαναν άνω κάτω όλα τα δωμάτια και άρπαξαν χρυσαφικά και ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας, συνολικής αξίας 1.200 ευρώ.

Κλείσιμο
Στα Λεχαινά, οι διαρρήκτες τρύπωσαν από μια ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στο σπίτι ενός 82χρονου την ώρα που ο ίδιος και η σύζυγός του απουσίαζαν και άρπαξαν 100 ευρώ, δύο φορητούς υπολογιστές, δύο κινητά και διάφορα χρυσαφικά άγνωστης αξίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης