Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα και ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο

Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα και ενισχυμένους βόρειους ανέμους στο Αιγαίο περιμένουμε σήμερα Δευτέρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 22 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 19 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 23 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 23 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Κλείσιμο
Ηλιοφάνεια περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό ασθενείς έως 3 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά περιμένουμε και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης