Πυροβόλησε σκύλο και πήγε να… παραδοθεί!

Πυροβόλησε σκύλο και πήγε να… παραδοθεί!

Γνωρίζοντας ότι το ζώο ανήκε στη γειτόνισσά του, μόλις αυτό μπήκε στην αυλή του το σκότωσε χωρίς να διστάσει, ενώ παρακολουθούσε η σοκαρισμένη γυναίκα

Πυροβόλησε σκύλο και πήγε να… παραδοθεί!
Σκότωσε εν ψυχρώ τον σκύλο της γειτόνισσάς του όταν τον είδε να μπαίνει στην αυλή του σπιτιού του, ένας κάτοικος της περιοχής Φελώνη στην Ξάνθη, αλλά τουλάχιστον αναγνώρισε το έγκλημά του και πήγε να παραδοθεί στην Αστυνομία!

Αν και γνώριζε ότι το τετράποδο ανήκε στην ιδιοκτήτρια του διπλανού σπιτιού, μόλις το είδε μέσα στην αυλή του ο απάνθρωπος δράστης έγινε έξω φρενών. Άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο και το πυροβόλησε χωρίς δισταγμό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα μπροστά στα μάτια της γυναίκας που δεν πρόλαβε να επέμβει!

Ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί αμέσως μετά, αλλά όπως διαπίστωσε η ιδιοκτήτρια του όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα Γενισέας για να τον καταγγείλει, εκείνος είχε ήδη παρουσιαστεί εκεί. Μάλιστα, παραδέχθηκε την βάρβαρη πράξη του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης