Χαλκιδική: Εκτέλεση εν ψυχρώ μετά από καυγά σε beach bar

Χαλκιδική: Εκτέλεση εν ψυχρώ μετά από καυγά σε beach bar

Συνελήφθη ο δράστης - Πρόκειται για ομογενή από τη Γεωργία που άνοιξε πυρ σκοτώνοντας έναν 34χρονο και τραυματίζοντας άλλους τρεις - Έφυγε από το μπαρ και επέστρεψε οπλισμένος, αποφασισμένος να σκοτώσει  

Χαλκιδική: Εκτέλεση εν ψυχρώ μετά από καυγά σε beach bar
Σε αιματηρή τραγωδία κατέληξε ένας καυγάς τα ξημερώματα σε beach bar στην Ποτίδαια Χαλκιδικής, με ένα νεαρό ομογενή από τη Γεωργία να ανοίγει πυρ με πιστόλι εναντίον μιας παρέας Ελλήνων σκοτώνοντας έναν από αυτούς και τραυματίζοντας άλλους τρεις! Ο δράστης του μακελειού συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πολύγυρου. 

Η αιτία της άγριας συμπλοκής μεταξύ των θαμώνων παραμένει άγνωστη. Ωστόσο, ξεκίνησε από έντονο καυγά μεταξύ τριών Ελλήνων και του 29χρονου ομογενούς. Σε ενίσχυση των τριών νεαρών έφτασαν άλλοι έξι φίλοι τους που διαπληκτίστηκαν με τον νεαρό και εκείνος έφυγε από το beach bar. Επέστρεψε, όμως, λίγη ώρα αργότερα οπλισμένος με ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί!

Ένας 34χρονος από την παρέα των έξι έπεσε νεκρός και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν. Ένας 28χρονος, που είναι αστυνομικός και αδελφός του νεκρού, διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο 424 ΓΣΝΕ της Θεσσαλονίκης. Ένας 39χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πολυγύρου με σοβαρά τραύματα στη θωρακοκοιλιακή χώρα και ρήξη εντέρου. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται τραυματισμένος στην φτέρνα ο 44χρονος υπεύθυνος του beach bar.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» την Χαλκιδική και τις γύρω περιοχές προσπαθώντας να εντοπίσουν τον 29χρονο ομογενή που τράπηκε σε φυγή μετά το αιματηρό επεισόδιο και έχει ακόμη στην κατοχή του το όπλο του εγκλήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης