Διάσημο μοντέλο πρωταγωνιστεί σε καμπάνια προώθησης του τουρισμού της Κεφαλονιάς

Διάσημο μοντέλο πρωταγωνιστεί σε καμπάνια προώθησης του τουρισμού της Κεφαλονιάς

Η Christina  Chiabotto πόσταρε συνεχώς  στους λογαριασμούς που διαθέτει στα social media φωτογραφίες από τα μέρη που επισκεπτόταν με αποτέλεσμα να γίνεται γνωστό στους χιλιάδες θαυμαστές της

Διάσημο μοντέλο πρωταγωνιστεί σε καμπάνια προώθησης του τουρισμού της Κεφαλονιάς
Στο πλαίσιο προβολής της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, η Ένωση Ξενοδόχων των δυο νησιών σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση κατάφεραν να φέρουν από την Ιταλία τo διάσημο μοντέλο Christina Chiabotto (Miss Italy 2004) που φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του αφιερώματος 50 σελίδων του ιταλικού περιοδικού Marcopolo.



Κλείσιμο
Το συγκεκριμένο περιοδικό  κυκλοφορεί κυρίως στην βόρειο Ιταλία και πουλάει περί τα 150.000 τεύχη. Εκτός από το αφιέρωμα των 50 σελίδων που θα γίνει στο περιοδικό, σημαντική θα είναι η προβολή των νησιών μας μέσω της ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού καθώς και με τηλεοπτικά σπότ στο www.marcopolo.tv και στο δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι Marcopolo.
Κατά την διάρκεια της παραμονής της η Christina  Chiabotto πόσταρε συνεχώς  στους λογαριασμούς που διαθέτει στα social media φωτογραφίες από τα μέρη που επισκεπτόταν με αποτέλεσμα να γίνεται γνωστό στους χιλιάδες θαυμαστές που διαθέτει.

Η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, συνεχίζοντας την προσπάθεια της για την ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος, διοργάνωσε και πραγματοποίησε αυτό το ταξίδι με τη βοήθεια και συμπαράσταση και αρκετών επιχειρηματιών των νησιών που βοήθησαν στο αφιέρωμα. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης