Θεσσαλονίκη: Δύο ηλικιωμένοι σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα

Θεσσαλονίκη: Δύο ηλικιωμένοι σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα

Το πρώτο καταγράφηκε στην Περαία, όταν όχημα που οδηγούσε 70χρονος παρέσυρε 84χρονο πεζό και το δεύτερο σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, με θύμα έναν 88χρονο, το αυτοκίνητου του οποίου συγκρούστηκε με φορτηγό

Θεσσαλονίκη: Δύο ηλικιωμένοι σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα
Δύο ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους, σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Το πρώτο έγινε στην Περαία, όπου Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 70χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 84χρονο πεζό. Το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, με θύμα έναν 88χρονο, το όχημα του οποίου συγκρούστηκε με φορτηγό που οδηγούσε 42χρονος. 

Στο μεταξύ, προβλήματα καταγράφηκαν νωρίτερα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, όπου, πιθανότατα λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος, συνέπεια της βροχής που έπληξε το πρωί περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, σημειώθηκαν τροχαία ατυχήματα με υλικές μόνο ζημιές.
Κλείσιμο

Πιο χαρακτηριστική είναι η περίπτωση νταλίκας, η οποία «δίπλωσε», λίγα μέτρα μετά τον κόμβο Πανοράματος - Πυλαίας, με κατεύθυνση προς τα ανατολικά, δημιουργώντας προς στιγμήν στο σημείο συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης. Το όχημα απομακρύνθηκε άμεσα από το οδόστρωμα αποκαθιστώντας την ομαλότητα στην κίνηση των οχημάτων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης