Απίστευτος καβγάς ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και Κοσιώνη on air

Απίστευτος καβγάς ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και Κοσιώνη on air

Ζωή: Με διακόπτετε διαρκώς -Να κάνω εγώ τις ερωτήσεις και εσείς να απαντάτε - Η ερώτησή σας μπορούσε να διατυπωθεί και σε μία φράση - Σία: Θα ξημερώσουμε - Σας ενοχλούν οι ερωτήσεις - Δεν θέλετε να κάνετε συνέντευξη - Προφανώς δεν είμαι τόσο έξυπνη 

Απίστευτος καβγάς ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και Κοσιώνη on air
Σε τηλεοπτικό καβγά εξελίχθηκε η συνέντευξη που πήρε η Σία Κοσιώνη από την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, το βράδυ της Δευτέρας, σχετικά με το δημοψήφισμα και την επόμενη ημέρα για τη χώρα μας. 

Ο εριστικός διάλογος ανάμεσα στις δύο κυρίες πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ανεβασμένους τόνους με την κυρία Κωνσταντοπούλου να κάνει συνεχώς παρατηρήσεις στη δημοσιογράφο για τις ερωτήσεις που της έθετε, για τον χρόνο που της διέθετε για να απαντήσει και για τον τρόπο με τον οποίο ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι παρουσιάζει τις ειδήσεις. 

Μάλιστα η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν δίστασε να απευθυνθεί στη Σία Κοσιώνη και να υπαινιχθεί: «Είχαμε την κυρία Σπυράκη, μπορεί να έχουμε κι άλλους δημοσιογράφους στα ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων, μπορεί και των ιδίων», ενώ σε άλλος σημείο του απίστευτου διαλόγου ρώτησε τη δημοσιογράφο: «Πότε ασχοληθήκατε με τους ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε;»

«Δεν θέλετε να κάνετε συνέντευξη, κυρία Πρόεδρε. Με διακόπτετε συνέχεια» είπε φανερά εκνευρισμένη η παρουσιάστρια του δελτίου στην Πρόεδρο της Βουλής, η οποία με τη σειρά της την κατηγόρησε ότι δεν την αφήνει να ολοκληρώνει τις απαντήσεις της, ότι την ειρωνεύεται και ότι οι διατυπώσεις των ερωτήσεων της δεν είναι σωστές. «Προφανώς δεν είμαι τόσο έξυπνη» της απάντησε η δημοσιογράφος.

«Να κάνω εγώ τις ερωτήσεις και εσείς να απαντάτε» είπε σε κάποιο σημείο της συνέντευξης η Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Νιώθω πραγματικά ότι σας ενοχλούν οι ερωτήσεις» της ανταπάντησε η δημοσιογράφος και συμπλήρωσε «Με ενδιαφέρει να γίνει μια συζήτηση με ειρμό».

«Αν θέλετε να σας απαντήσω θα πρέπει να πάψετε να με διακόπτετε» επανήλθε η Πρόεδρος της Βουλής για να λάβει την απάντηση «Ναι αλλά θα ξημερώσουμε κυρία Κωνσταντοπούλου».

Οι προκλητικές τοποθετήσεις της Προέδρου της Βουλής όμως δεν σταμάτησαν εδώ. Την ώρα που η Σία Κοσιώνη ανεφέρθηκε στις αιτιάσεις πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης που υποστηρίζουν ότι υπάρχει διασύνδεση με το περίφημο «λόμπι της δραχμής», λέγοντάς της: «Σας συνδέουν με το λόμπι της δραχμής», η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: «Ποιος; Ο κ. Μητσοτάκης; Η κυρία Μπακογιάννη; Ο κ. Μπακογιάννης;», φράση την οποία η δημοσιογράφος θεώρησε ως προσωπικό υπαινιγμό για τη σχέση που έχει με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη. «Αυτό που κάνετε είναι ανήθικο» είπε φανερά ενοχλημένη η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια και μετά μετά τις επανειλημμένες «αρνητικές» αναφορές της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος κατά την πρόεδρο της Βουλής τάσσεται υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα και καθοδηγεί αναλόγως τους πολίτες, η Σία Κοσιώνη είπε: «Εγώ καθοδηγούμαι από τη συνείδησή μου. Μπορώ να σας κανονίσω μια συζήτηση με την κύριο Αλαφούζο, αφού κατηγορείτε συνέχεια το κανάλι και να κάνετε μια δημόσια συζήτηση. Εγώ δημοσιογράφος είμαι και σας θέτω ερωτήματα». «Διατυπώσατε κάποια κριτική για την επιλογή των δανειστών να μην εκταμιεύουν τις δόσεις» την κατηγόρησε η κυρία Κωνσταντοπούλου. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η πρόεδρος της Βουλής δήλωσε μεταξύ άλλων : 

- Υπάρχουν και πολίτες της χώρας μας και λεγόμενοι δημοσιογράφοι - και εντάσσω και τον Σκάι σ' αυτές τις σκοπιμότητες - που δεν θέλουν να διαγραφεί το χρέος 

- Το χρέος είναι απεχθές, είναι επονείδιστο, είναι μη νόμιμο και είναι μη βιώσιμο 

- Επέδωσαν ένα τελεσίγραφο σαν αυτό που επέδιδε η Γερμανία στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν έχουμε κανένα λόγο να παραδοθούμε σ' αυτή την άλωση 

-  Η δημόσια τηλεόραση είναι ένα δημόσιο αγαθό.  

- Δεν έφυγε η Ελλάδα ποτέ απ' τις διαπραγματεύσεις. Στην Ελλάδα τέθηκε ένα τελεσίγραφο 

-  Κυρία Κοσσιώνη αντιλαμβάνεστε ότι είναι μια κορυφαία υπαρξιακή στιγμή για το λαό μας;

-  Έχουμε ένα ρεσιτάλ αντιδημοκρατικών δηλώσεων των κυρίων Ολάντ, Μέρκελ, Σόιμπλε και Γιούνκερ που επιδιώκουν να αλλάξουν το ερώτημα του δημοψηφίσματος

- Φυσικά αυτό που λέμε είναι ότι η Ευρώπη οφείλει ένα αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος να το συζητήσει 

- Μετά το «όχι» επιστρέφουμε στο άρθρο 3 των συνθηκών της Ευρώπης 

- Μετά το «όχι» ανοίγουν όλοι οι δρόμοι. Θα σπάσουν τα δεσμά. Ούτε εσείς ούτε εγώ έχουμε το δικαίωμα να χρεώνουμε ένα μωρό που γεννιέται σήμερα με 32.500 ευρώ χρέος 

- Μετά το «όχι» αυτό που θα πρέπει άπαντες να λάβουν υπόψη είναι ότι αυτό που επισπευδόταν απορρίφθηκε από έναν ευρωπαϊκό λαό. Μετά το «όχι» θα πρέπει όλοι να συζητήσουν τι συνέβη και ήρθε αυτό το «όχι»

- Απαντήστε μου, μετά το «ναι» τι; Μία χειροτέρευση του επιπέδου ζωής μας

- Δεν θα αφήσουμε σε διάφορους σαλτιμπάγκους να πουν τι είναι Ευρώπη 

- Ο μεγαλύτερος φόβος είναι ο φόβος 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης