Ο Ριμπολόβλεφ χρηματοδοτεί και το νοσοκομείο Λευκάδας

Ο Ριμπολόβλεφ χρηματοδοτεί και το νοσοκομείο Λευκάδας

Θα αναλάβει την χρηματοδότηση δύο έως τεσσάρων ιατρών οι οποίοι θα παραχωρηθούν στο νοσοκομείο Λευκάδας για τουλάχιστον έξι μήνες

Σε ακόμη μια κίνηση, φιλανθρωπίας, αλλά και ένδειξης για το πόσο αγαπάει την Ελλάδα και τη Λευκάδα ειδικότερα, προχώρησε ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος αποφάσισε, ύστερα από πρόταση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου, Θανάση Καραγιάννη, να αναλάβει τη χρηματοδότηση δύο έως τεσσάρων ιατρών οι οποίοι θα παραχωρηθούν στο νοσοκομείο Λευκάδας για τουλάχιστον έξι μήνες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lefkadapress η πρόταση λοιπόν προς την οικογένεια ήταν να αναλάβει την χρηματοδότηση δύο έως τεσσάρων ιατρών οι οποίοι θα παραχωρηθούν στο νοσοκομείο Λευκάδας για τουλάχιστον έξι μήνες με προοπτική χρόνου ώστε να καλυφθούν άμεσα σημαντικές ανάγκες, κυρίως στα εξωτερικά ιατρεία. 

Η πρόταση του προέδρου του Ι.Σ. Λευκάδας

Ηταν μία πρόταση που βρήκε άμεσα ανταπόκριση και τώρα βρισκόμαστε στην υλοποίησή της. Εγινε η ανταλλαγή των σχετικών e-mail και σε συνεργασία με τον βουλευτή, Σταύρο Γρηγόρη, ο οποίος είναι και ταμίας του συλλόγου βρέθηκε και η φόρμουλα με την οποία οι γιατροί αυτοί θα παραχωρηθούν στο νοσοκομείο. Στο e-mail που έστειλε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Είμαι διευθυντής της Χειρουργικής κλινικής στο νοσοκομείο της Λευκάδας και πρόεδρος όλων των γιατρών του νομού Λευκάδας. Απευθύνομαι σε εσάς γνωρίζοντας την ευαισθησία σας αλλά και την αγάπη σας που έμπρακτα έχετε αποδείξει τα προηγούμενα χρόνια. Όπως γνωρίζεται η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη και έχει επηρεάσει σημαντικά και τη λειτουργία του νοσοκομείου Λευκάδας. Λόγω αυτής της κρίσης , των χαμηλών μισθών και της δυσλειτουργίας της νομοθεσίας το νοσοκομείο μας αυτό τον καιρό έχει μεγάλη έλλειψη από ιατρούς – βοηθούς με ειδικότητα γενικής ιατρικής. Αυτοί οι ιατροί λειτουργούν κάτω από τις οδηγίες των ειδικευμένων ιατρών και τώρα με την απουσία τους το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο. Θα σας παρακαλούσα εάν έχετε τη δυνατότητα να μας καλύψετε τη μισθοδοσία δύο τουλάχιστον γενικών ιατρών – βοηθών για το νοσοκομείο για διάρκεια 6 – 12 μήνες».

Η απάντηση της οικογένειας Ριμπολόβλεφ 
Στη συνέχεια η οικογένεια Ριμπολόβλεφ και συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του Σκορπιού, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και η κόρη του Κάτια απάντησαν στο παραπάνω e-mail του ιατρικού συλλόγου Λευκάδας επιβεβαιώνοντας τα όσα είχαν συζητήσει οι συνεργάτες τους με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Θανάση Καραγιάννη, με το παρακάτω e-mail:

«Kύριε πρόεδρε του Ι.Σ. Λευκάδας
Παραλάβαμε το αίτημα σας να βοηθήσουμε μαζί σας το νοσοκομείο Λευκάδας σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα και την Λευκάδα.
Νιώθοντας και εμείς, εν μέρει, κάτοικοι του όμορφου τόπου σας και έχοντας συνεργαστεί προσωπικά μαζί σας και εξυπηρετηθεί από το νοσοκομείο Λευκάδας όποτε χρειάστηκε, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι με χαρά σας προσφέρουμε το ποσό των 20.000 ευρώ προκειμένου να προσλάβετε ή να πριμοδοτήσετε ιατρούς για έξι μήνες που θα εργαστούν αποκλειστικά στο νοσοκομείο Λευκάδας. 
Ο τρόπος επιλογής των ιατρών θα γίνει αποκλειστικά και μόνο με ευθύνη δική σας καθώς θα ορισθούν από εσάς με κάθε αρμόδια αρχή και οι συνθήκες που θα διέπουν την εργασία τους».
Μετά από αυτό ο βουλευτής Λευκάδας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια) στην οποία ανήκει υγειονομικά η Λευκάδα βρήκε την φόρμουλα ώστε οι γιατροί να βρεθούν είτε με απόσπαση μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος είτε, αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον, μέσω του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας με μπλοκ παροχής υπηρεσιών ή και τα δύο. Μπορεί δηλαδή τα χρήματα που θα δοθούν να επαρκέσουν ώστε να καλυφθούν οι μισθοί δύο ακόμη ανειδίκευτων ιατρών οι οποίοι θα βοηθήσουν ουσιαστικά στα εξωτερικά ιατρεία τη δύσκολη, για το νοσοκομείο, καλοκαιρινή περίοδο.
Και για να προλάβουμε ενδεχομένως ορισμένους κακοπροαίρετους να επισημάνουμε ότι οι συζητήσεις με τους συνεργάτες του Ρώσου ιδιοκτήτη του Σκορπιού, μια και έπρεπε να βρεθεί η φόρμουλα που θα γίνει αυτή η παραχώρηση, ξεκίνησαν αρκετό καιρό πριν τα όσα έχουν γραφτεί για το θέμα της θαλάσσιας περιοχής γύρω από τον Σκορπιό. Αξίζει να σημειωθεί δε ότι η ανταπόκριση ήταν άμεση για ένα ακόμη λόγο. Γιατί η οικογένεια Ριμπολόβλεφ είναι ιατρική οικογένεια και σε αυτά τα θέματα δείχνει άμεση ανταπόκριση και μεγαλύτερη ευαισθησία. Αλλωστε δύο φορές συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας εξυπηρετήθηκαν, όπως γράφει και το e-mail, από το νοσοκομείο Λευκάδας με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΧΟΛΙΑ (22)

ΧΧ

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΤ Ο ΕΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ... ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΠΕΡΑΣΑ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΦΥΛΑΝ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΒΑΘΕΙΑ!!!!

Πουλάτε

Πουλάτε νησιά σε πρώην συντρόφους να σωθούμε.Τουλάχιστον ως προς το ΕΣΥ.

αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα

Στα συμβόλαια αγοραπωλησίας των νησιών μπορεί να υπάρχει όρος ειδικού φόρου αν θέλετε πείτε το, της πληρωμής ενός ποσού κάθε 5 χρόνια ίσως που θα διατεθεί για να καλύψει ιατρικές ανάγκες των δήμων στον οποίο ανήκουν. Οι ιδιοκτήτες νησιών πληρώνουν κάποια τέλη κάθε χρόνο; Ευχή βέβαια είναι, αν γίνει κάτι τέτοιο, να μη καταλήξει σε τσέπες φακελάκηδων.

Λούλης

Ότι και να αποφασίσει η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να συμφέρει τον υποψήφιο αγοραστή. Αλλιώς πες αντίο στα εκατομμύριά του και στις θέσεις απασχόλησης τις οποίες θα προσφέρει. Σκέφτεσαι πονηρά και... Θα πεινάσεις!!

!

Μπράβο σου ρε Ριμπο! Μόνο έτσι θα σωθούμε...

LB122

Ο κυριος κκκκκκκκκ που εγραψε για τους εφοπλιστες ξεχασε το Ωνασειο ( κοστισε τοτε 100 εκατομμυρια δολλαρια ) καθως και πολλες δωρεες υψηλων ποσών σε δημοσια νοσοκομεια οικογενειων οπως Α. Ξυλά , Δ.Πατέρα, Κ. Λαιμού, Αφων Βεργωτη , Αφων Κολλακη και πολλών αλλων ( των περισσοτερων) που συνηθως θελουν να μενουν ανωνυμοι !

GKRIZOS

σωστος ο Ριμπο 100% ,βαζει ενα χερι καλης θελησης στο τοπο πραγματικα με ενα απολυτως τιποτα για αυτον,να ειναι καλα και να ειναι παραδειγμα και για αλλους τσαμπα μαγκες

aman

όλα καλα αλλα φτασαμε στο χαμηλωτερο σκαλι , ενώ λεφτα υπαρχουν και τα βγαζουν ακομα εξω .. που είναι ο ελεγχος που θα εκανε η αριστερη κυβερνηση ? απλα τα βγαζουν και οι βουλυτεσ τους εξω να τα γλυτωσουν , ξεφτιλα

δωσε & σωσε

δεν αρχιζουμε να πολυλαμε σιγα σιγα σε ξενους φιλλεληνες μπας και δουμε ασπρη μερα γιατι με εμας τους ζουλου προκοπη δεν εχει..

προστάτες

υποτέλεια.... με την χείραν εξαπλωμένη.... ψωμοζητούντες.......

μενω στη λευκαδα

ταιστε κι αλλο τους κακομοιρους του ιατρους της λευκαδος τα μεγαλολαμογια του κρατους. ο φτωχοτερος απο αυτους εκει εχει μονο 300.000 ευρω στον λογαριασμο του. οταν παιρνουν για 5 λεπτα στο ιατρειο τους 50ευρω χωρις αποδειξη τι περιμενεις.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης