Υδροπονική χασισοφυτεία σε σπίτι γιατρού στο Ηράκλειο!

Υδροπονική χασισοφυτεία σε σπίτι γιατρού στο Ηράκλειο!

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με λαμπτήρες, ανεμιστήρες, υγραντήρες και λιπάσματα ο 48χρονος καλλιεργούσε 19 δενδρύλλια ύψους έως 1,50 μέτρο

Υδροπονική χασισοφυτεία σε σπίτι γιατρού στο Ηράκλειο!
Μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο είχε στήσει ένα πλήρες εργαστήριο για την καλλιέργεια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο, ένας 48χρονος γνωστός γιατρός ο οποίος είχε στην κατοχή του και παράνομο οπλισμό. Ο χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν στοιχεία για την κρυφή δραστηριότητά του.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του «υπηρέτη του Ιπποκράτη», βρέθηκε ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο ήταν εγκατεστημένος ο εξοπλισμός του εργαστηρίου με λαμπτήρες, ανεμιστήρες, υγραντήρες και πλήθος από χημικά φάρμακα και λιπάσματα για την παραγωγή υδροπονικής κάνναβης, με τα οποία ο 48χρονος καλλιεργούσε 19 δενδρύλλια ύψους ως 1,50 μέτρου.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν ακόμη πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 317 γραμμαρίων, τρία τσιγαριλίκια, μια ζυγαριά ακριβείας, αλλά και μια συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, ένα σπρέι πιπεριού, μια σιδερογροθιά και μια ξιφολόγχη. Ο 48χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης