Εντοπίσθηκαν δύο αποθήκες με μεγάλο αριθμό προϊόντων απομίμησης-παραεμπορίου

Εντοπίσθηκαν δύο αποθήκες με μεγάλο αριθμό προϊόντων απομίμησης-παραεμπορίου

Συνολικά συνελήφθησαν τέσσερα  άτομα, μεταξύ των οποίων και ο κύριος διακινητής - Κατασχέθηκαν πάνω από 700.000 προϊόντα

Εντοπίσθηκαν δύο αποθήκες με μεγάλο αριθμό προϊόντων απομίμησης-παραεμπορίου
Δύο αποθήκες, με μεγάλο αριθμό προϊόντων απομίμησης-παραεμπορίου, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση στην περιοχή του Μοσχάτου.

Συγκεκριμένα στους χώρους κτιρίου στο Μοσχάτο εντοπίσθηκαν σε όροφο και στο υπόγειο, δύο αποθήκες εντός των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από 700.000 προϊόντα απομίμησης γνωστών εμπορικών οίκων του εξωτερικού, όπως ρολόγια, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, αθλητικά υποδήματα και φουλάρια. 

Κλείσιμο


Συνολικά συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, ηλικίας 53, 57 και 59 ετών, υπεύθυνοι των αποθηκών και ένας 23χρονος υπήκοος Κίνας, ενοικιαστής και κύριος διακινητής των προϊόντων απομίμησης. 



Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των Νόμων περί αθέμιτου ανταγωνισμού, περί σημάτων και περί λαθρεμπορίου, καθώς και για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης