«Ορφανή» χασισοφυτεία σε χωράφι των Χανίων

«Ορφανή» χασισοφυτεία σε χωράφι των Χανίων

Στη φυτεία δεν εντοπίστηκαν ίχνη των καλλιεργητών κι έτσι τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς που διενεργούν έρευνες στην περιοχή για να τους εντοπίσουν, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για καλλιέργεια ναρκωτικών

«Ορφανή» χασισοφυτεία σε χωράφι των Χανίων
Άλλη μια χασισοφυτεία εντοπίστηκε σε αγροτική τοποθεσία στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών και του τμήματος Βάμου, αλλά οι καλλιεργητές πρόλαβαν να εξαφανιστούν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν εξερεύνηση κοντά σε κοινοτικό διαμέρισμα του Δήμου Αποκορώνου, ακολουθώντας πληροφορίες που τους είχαν δοθεί και εντόπισαν την «ορφανή» φυτεία που αποτελούνταν από 67 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης. Ήδη, όμως, οι κινήσεις τους είχαν γίνει αντιληπτές.

Στη φυτεία δεν εντοπίστηκαν ίχνη των καλλιεργητών κι έτσι τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς που διενεργούν έρευνες στην περιοχή για να τους εντοπίσουν, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης