Επεισοδιακή καταδίωξη ληστών στη Λάρισα

Επεισοδιακή καταδίωξη ληστών στη Λάρισα

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κινητοποιήθηκαν αμέσως μόλις είδαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από έναν 44χρονο θύμα ληστεία

Επεισοδιακή καταδίωξη ληστών στη Λάρισα
Σκηνές από αστυνομική ταινία  εκτυλίχθηκαν μέρα- μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, κατά την διάρκεια καταδίωξης ενός κλεμμένου αυτοκινήτου με δυο επιβάτες που τα έκαναν… «γυαλιά- καρφιά» στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, ενώ επιτέθηκαν και στους αστυνομικούς!

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κινητοποιήθηκαν αμέσως μόλις είδαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από έναν 44χρονο θύμα ληστείας. Οι επιβάτες ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκαν διαδοχικά με άλλα δύο Ι.Χ. προκαλώντας τους ζημιές, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί. Όμως, εγκλωβίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν, παρά την αντίσταση που προέβαλαν.

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 35 και 31χρόνων είχαν επιτεθεί στον 44χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος και τον είχαν χτυπήσει τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο πρόσωπο και το σώμα για να το κλέψουν. Το αυτοκίνητο επιστράφηκε στο θύμα και οι δράστες παραπέμφθηκαν από την Ασφάλεια στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, αντίσταση και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης