Πάρος: Συνελήφθη Γερμανός χασισοκαλλιεργητής

Πάρος: Συνελήφθη Γερμανός χασισοκαλλιεργητής

O 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση 

Πάρος: Συνελήφθη Γερμανός χασισοκαλλιεργητής
Χρυσές δουλειές φαίνεται πως έκανε ένας Γερμανός που είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην Πάρο αφού, σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, δεν καλλιεργούσε απλώς μια μικρή χασισοφυτεία, αλλά και διακινούσε την παραγωγή της.

Ο 33χρονος Γερμανός υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς και στην κατοχή του βρέθηκαν τρία γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτας» με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν τη φυτεία με τα τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,27 ως 0,65 εκατοστών τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες, καθώς και ένα ακόμη δενδρύλλιο που είχε αποξηράνει. 

Στο σπίτι βρέθηκαν άλλα 240 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτας», ακατέργαστη κάνναβη βάρους 44,9 γραμμάριων, 33 ναρκωτικά χάπια, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και διάφορα σύνεργα για την επεξεργασία και την συσκευασία των ναρκωτικών. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης