Τρόμος για μοναχική γυναίκα στη Νέα Αρτάκη

Τρόμος για μοναχική γυναίκα στη Νέα Αρτάκη

Η άτυχη γυναίκα πετάχτηκε από τον ύπνο της ακούγοντας έναν κρότο και «πάγωσε» όταν είδε πάνω από το κεφάλι της δυο κουκουλοφόρους

Τρόμος για μοναχική γυναίκα στη Νέα Αρτάκη
Στόχος του «διδύμου» των ληστών που δρουν εδώ και μήνες στην Εύβοια, φαίνεται πως έπεσε μια 56χρονη γυναίκα που κατοικεί μόνη στη Νέα Αρτάκη. Οι δράστες την έδεσαν σαν... σαλάμι για να μπορέσουν να ερευνήσουν το σπίτι της με την ησυχία τους και να αρπάξουν ό,τι πολύτιμο είχε!

Η άτυχη γυναίκα πετάχτηκε από τον ύπνο της ακούγοντας έναν κρότο και «πάγωσε» όταν είδε πάνω από το κεφάλι της δυο κουκουλοφόρους, οι οποίοι είχαν παραβιάσει την πόρτα της κουζίνας και είχαν εισβάλει στο σπίτι. Οι κακοποιοί της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και άρχισαν να ερευνούν όλα τα δωμάτια, ρίχνοντας στο δάπεδο ό,τι δεν τους φάνηκε άξιο... κλοπής!

Κάποια στιγμή, βρήκαν το άγνωστο χρηματικό ποσό που φύλαγε η 56χρονη μαζί με διάφορα κοσμήματα, άρπαξαν και τον φορητό υπολογιστή της και έφυγαν βιαστικά, αφήνοντας την άτυχη γυναίκα δεμένη! Μετά από αρκετή ώρα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία, ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης