Μαχαιρώματα στη Μύκονο μεταξύ Αλβανών

Μαχαιρώματα στη Μύκονο μεταξύ Αλβανών

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση κι έτσι εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 37χρονος που φέρεται ως υπαίτιος του τραυματισμού ενός 33χρονου ομοεθνούς του

Μαχαιρώματα στη Μύκονο μεταξύ Αλβανών
Αναστάτωση προκάλεσε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο ο αιματηρός καυγάς μεταξύ Αλβανών που είχαν προσωπικές διαφορές και είχε ως αποτέλεσμα ένας από αυτούς να μεταφερθεί στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος από μαχαίρι. Ενας από τους δράστες συνελήφθη, αλλά άλλοι δυο αναζητούνται.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών του τμήματος του νησιού των ανέμων ήταν άμεση κι έτσι εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 37χρονος που φέρεται ως υπαίτιος του τραυματισμού ενός 33χρονου ομοεθνούς του, με τον οποίο είχε προηγηθεί λεκτικός διαπληκτισμός. Όμως, άλλοι δυο συμπατριώτες του που φέρονται να επιτέθηκαν και αυτοί στο θύμα,  τράπηκαν σε φυγή και κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Ο 37χρονος Αλβανός, που βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα όπως και οι αναζητούμενοι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου ο οποίος του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράνομη είσοδο στην χώρα. Στο νοσοκομείο Σύρου μεταφέρθηκε και ο 33χρονος τραυματίας που νοσηλεύεται με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης