Η όμορφη Ελληνίδα που παίρνει μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό για «θετικές πράξεις»

Η όμορφη Ελληνίδα που παίρνει μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό για «θετικές πράξεις»

Η ψυχολόγος Μαρία Φωτιάδου, είναι η μοναδική Ελληνίδα που πήρε μέρος στο διεθνή διαγωνισμό ‘This is Your Life Change’ για άτομα που θέλουν να κάνουν την κοινωνία που ζούνε αλλά και τον κόσμο καλύτερο

Η όμορφη Ελληνίδα που παίρνει μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό για «θετικές πράξεις»
Μεταξύ 3.500 συμμετεχόντων η 37χρονη γυναίκα κατάφερε να φτάσει στους πενήντα που διεκδικούν να μπουν στην τελική φάση του διαγωνισμού. 

Εφόσον καταφέρει να φτάσει στην τελική εξάδα, θα ταξιδέψει στα Fiji για δυο εβδομάδες για να δουλέψει πάνω στην ιδέα και το όνειρό της για έναν καλύτερο κόσμο και για μια καλύτερη Ελλάδα. 

Κλείσιμο


Η ίδια μίλησε στο protothema.gr και παράλληλα ζήτησε την ψήφο των αναγνωστών ώστε να καταφέρει να φτάσει στην τελική εξάδα. «Δουλεύω στον τομέα της Θετικής Ψυχολογίας, Υγείας και Θετικής Σκέψης. Στόχος μου είναι να βοηθήσω άτομα να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους να έχουν υψηλότερο επίπεδο και ποιότητα ζωής και να βρουν ευτυχία και επιτυχία στους τομείς της ζωής τους. Μέσα από την εργασιακή μου εμπειρία και μελέτες χρόνων, δημιούργησα τη σελίδα life treasure collector για να προβάλλω ιστορίες επιτυχίας και προσωπικής δύναμης. Στόχος μου είναι να καταγράψω όσο περισσότερες μπορώ. Οι θετικές ιστορίες όταν μοιράζονται μπορούν να εμπνεύσουν και να αλλάξουν προς το καλύτερο τον καθένα μας και την κοινωνία ολόκληρη». 



Ο διαγωνισμός γίνεται για πρώτη φορά και διοργανώνεται από τον Άγγλο Life Coach Mark Bowness και τους συνεργάτες του Ryan Magdziarz και Sofia Toumbas. Σκοπός όλων των συμμετεχόντων είναι μέσα από τη δουλειά τους να κάνουν μια θετική αλλαγή στην κοινωνία που ζουν αλλά και σε όλο τον κόσμο. 



Η Δρ Μαρία Φωτιάδου ζητά την ψήφο μας στο διαγωνισμό για να καταφέρει να φτάσει στην τελική εξάδα. Η ψηφοφορία διαρκεί μέχρι τα τέλη Μαϊου. Όσοι θέλετε να ψηφίσετε την Ελληνίδα ψυχολόγο μπορείτε να επισκεφθείτε το σύνδεσμο:  http://thisisyourlifechange.com/vote-for-maria-fotiadou/


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης