«Ξέφραγα αμπέλια» τα δικαστήρια, λέει η ΔΑΚΕ Δικαστικών Υπαλλήλων

«Ξέφραγα αμπέλια» τα δικαστήρια, λέει η ΔΑΚΕ Δικαστικών Υπαλλήλων

Τι αναφέρει με αφορμή τον φάκελο-παγίδα που στάλθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπιδων με άγνωστη μέχρι στιγμής σκόνη, επαναλαμβάνει ότι «τα  δικαστικά μέγαρα της χώρας είναι «ξέφραγα  αμπέλια» και κανένας δε γνωρίζει αν θα γυρίσει σπίτι μετά τη δουλειά του».

«Ξέφραγα αμπέλια» τα δικαστήρια, λέει η ΔΑΚΕ Δικαστικών Υπαλλήλων
Η ΔΑΚΕ Δικαστικών Υπαλλήλων (ΝΔ) με αφορμή τον φάκελο-παγίδα που στάλθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπιδων με άγνωστη μέχρι στιγμής σκόνη, επαναλαμβάνει ότι τα δικαστικά μέγαρα της χώρας είναι «ξέφραγα αμπέλια» και πως «κανένας δε γνωρίζει αν θα γυρίσει σπίτι μετά τη δουλειά του».

Η ΔΑΚΕ, αφού αναφέρεται στις βομβιστικές και άλλες επιθέσεις που έχουν γίνει σε διάφορα δικαστήρια της χώρας, υπογραμμίζει τον φόβο και την αγωνία που βιώνει μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της χημικής ανάλυσης, η δικαστική υπάλληλος η οποία άνοιξε σήμερα την επιστολή-παγίδα, που στάλθηκε με άγνωστο ακόμα υλικό.  

Η συνδικαλιστική παράταξη στηρίζει την συνάδελφό τους που βρέθηκε στη δυσάρεστη αυτή θέση και ζητεί άμεσα μετρά ασφαλείας για όλους όσους εργάζονται στις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης