«Ξέφραγα αμπέλια» τα δικαστήρια, λέει η ΔΑΚΕ Δικαστικών Υπαλλήλων

«Ξέφραγα αμπέλια» τα δικαστήρια, λέει η ΔΑΚΕ Δικαστικών Υπαλλήλων

Τι αναφέρει με αφορμή τον φάκελο-παγίδα που στάλθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπιδων με άγνωστη μέχρι στιγμής σκόνη, επαναλαμβάνει ότι «τα  δικαστικά μέγαρα της χώρας είναι «ξέφραγα  αμπέλια» και κανένας δε γνωρίζει αν θα γυρίσει σπίτι μετά τη δουλειά του».

Η ΔΑΚΕ Δικαστικών Υπαλλήλων (ΝΔ) με αφορμή τον φάκελο-παγίδα που στάλθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπιδων με άγνωστη μέχρι στιγμής σκόνη, επαναλαμβάνει ότι τα δικαστικά μέγαρα της χώρας είναι «ξέφραγα αμπέλια» και πως «κανένας δε γνωρίζει αν θα γυρίσει σπίτι μετά τη δουλειά του».

Η ΔΑΚΕ, αφού αναφέρεται στις βομβιστικές και άλλες επιθέσεις που έχουν γίνει σε διάφορα δικαστήρια της χώρας, υπογραμμίζει τον φόβο και την αγωνία που βιώνει μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της χημικής ανάλυσης, η δικαστική υπάλληλος η οποία άνοιξε σήμερα την επιστολή-παγίδα, που στάλθηκε με άγνωστο ακόμα υλικό.  

Η συνδικαλιστική παράταξη στηρίζει την συνάδελφό τους που βρέθηκε στη δυσάρεστη αυτή θέση και ζητεί άμεσα μετρά ασφαλείας για όλους όσους εργάζονται στις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

όλοι

Γυρνάνε σπίτι και την άλλη μέρα πρωί πρωί κατά τις 8:30 ξαναπηγαίνουν

dora

Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι μια υποκριτική δικαιοςυνη αφήνει το μεγάλο ψάρι και πιάνει το μικρό και ενίοτε δεν πιάνει ούτε το μικρό.

Enzo

ετσι οπως την καταντησατε την δικαιοσυνη, κριμα στον κοσμακη που τρεχει στα δικαστηρια να βρει το δικιο του, αλλα που.....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pan_arthro

Σχημάτισαν αλυσίδα και εμπόδισαν τα  μέλη της οργάνωσης να εισέλθουν στο χώρο «Η πανεπιστημιακή κοινότητα προασπίζεται την ακαδημαϊκή ελευθερία, την αξιοπρέπειά της και την απρόσκοπτη λειτουργία της» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Αθηνών

1