Μετά από 14 χρόνια συνελήφθη ο Αλβανός δραπέτης

Μετά από 14 χρόνια συνελήφθη ο Αλβανός δραπέτης

Τέλος στην πολυετή απόδραση έβαλαν οι αστυνομικοί του τμήματος Κακαβιάς που εντόπισαν τον 46χρονο Αλβανό δραπέτη όταν προσπάθησε να επιστρέψει στην Ελλάδα

Μετά από 14 χρόνια συνελήφθη ο Αλβανός δραπέτης
Εκμεταλλεύτηκε την άδεια που του είχε χορηγηθεί και δεν επέστρεψε ποτέ στο κελί του ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις. Αυτό συνέβη το 2001 και από τότε απολάμβανε την ελευθερία του επί 14 ολόκληρα χρόνια!

Τέλος στην πολυετή απόδραση έβαλαν οι αστυνομικοί του τμήματος Κακαβιάς που εντόπισαν τον 46χρονο Αλβανό δραπέτη όταν προσπάθησε να επιστρέψει στην Ελλάδα, πιστεύοντας ότι η υπόθεσή του θα είχε ξεχαστεί. Όμως, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν αμέσως πως ήταν αναζητούμενος, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ο 46χρονος εξέτιε ποινή κάθειρξης έξι ετών και δύο μηνών για αρπαγή ανηλίκου στις Αγροτικές Φυλακές Αγιάς, από τις οποίες έφυγε με άδεια και εξαφανίστηκε. Σε βάρος του, όμως, εκκρεμούσαν άλλες δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και παραβίαση των περιορισμών διαμονής, με συνολική ποινή κάθειρξης έξι ετών και εννέα μηνών που θα εκτίσει τώρα, μαζί με την ποινή για την αρπαγή.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης