Στη φυλακή βρήκαν τον δράστη 22 διαρρήξεων

Στη φυλακή βρήκαν τον δράστη 22 διαρρήξεων

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από την εργαστηριακή έρευνα στα ευρήματα των κλοπών

Στη φυλακή βρήκαν τον δράστη 22 διαρρήξεων
Είχε περάσει και από την Κρήτη πριν συλληφθεί για σωρεία διαρρήξεων σε περιοχή της Αττικής, ένας 31χρονος που ήδη είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα. Εκεί, μάλιστα, έκανε 22 διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα μέσα σε επτά μήνες!

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από την εργαστηριακή έρευνα στα ευρήματα των κλοπών, που είχαν γίνει από τον Ιούνιο του 2014 ως και φέτος τον Ιανουάριο σε 14 σπίτια και οκτώ καταστήματα στο Ηράκλειο και τη Χερσόνησο. Από αυτά είχε κλέψει κοσμήματα, εργαλεία, ηλεκτρονικά τρυπάνια, συσκευές ηλεκτροκόλλησης, τριβεία, φορητούς υπολογιστές, κινητά και διάφορα άλλα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα, συνολικής αξίας άνω των 40.000 ευρώ.

Σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε άλλη μια δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Παράλληλα, η τοπική Ασφάλεια μαζί με αστυνομικούς των τμημάτων Χερσονήσου και Περιφέρειας διερευνούν το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει πολύ περισσότερες διαρρήξεις, καθώς δρούσε πάντα με τον ίδιο τρόπο. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης