Άγριος καβγάς στο Αίγιο: Του έκοψε τα δάχτυλα για 2.500 ευρώ!

Άγριος καβγάς στο Αίγιο: Του έκοψε τα δάχτυλα για 2.500 ευρώ!

Ένας 56χρονος καταστηματάρχης και ένας 49χρονος αλλοδαπός οι «πρωταγωνιστές» του διαπληκτισμού - Και οι δύο νοσηλεύονται σε διαφορετικά νοσοκομεία 

Άγριος καβγάς στο Αίγιο: Του έκοψε τα δάχτυλα για 2.500 ευρώ!
Παλιοί γνώριμοι φέρεται να είναι οι τραυματισμένοι άντρες στην περιοχή της Ροδοδάφνης Αιγίου, που χθες το πρωί σε μεταξύ τους καβγά, τραυμάτισε ο ένας τον άλλον κόβοντάς του τα δάχτυλα με μαχαίρι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος καταστηματάρχης και ο 49χρονος αλλοδαπός γνωρίζονται αρκετά χρόνια, καθώς ο 49χρονος άντρας απασχολούταν ορισμένες φορές από τον 56χρονο.

Ο 49χρονος Αλβανός επισκέφτηκε τις πρωινές ώρες το μίνι μάρκετ του 56χρονου και σύμφωνα με πληροφορίες του ζήτησε να του δώσει 2.500 ευρώ που φέρεται να του χρωστούσε. 

Κλείσιμο
Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τις πηγές από το protothema.gr, τα χρήματα ο 49χρονος Αλβανός τα χρειαζόταν λόγω ιατρικού προβλήματος της συζύγου του.

Τα αίματα αμέσως άναψαν και ξεκίνησε ο άγριος τσακωμός που είχε ως κατάληξη να τραυματιστούν σοβαρά και οι δύο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 56χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στον 49χρονο και τον τραυμάτισε ελαφρά στα χέρια του, ενώ ο τελευταίος κατάφερε να του αποσπάσει στη συνέχεια το μαχαίρι και να τον τραυματίσει σοβαρά με αυτό, στο κεφάλι και στα άκρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο καβγάς σταμάτησε όταν οι δύο αντίπαλοι κουράστηκαν, ενώ οι γείτονες ήδη είχαν καλέσει την αστυνομία. Ο 56χρονος κατευθύνθηκε στο διπλανό μαγαζί, που τυχαίνει να είναι φαρμακείο, για τις πρώτες βοήθειες. Ο 49χρονος κάθισε στο πεζούλι και περίμενε την αστυνομία. 

Ο 56χρονος καταστηματάρχης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πάτρας και ο 49χρονος στο νοσοκομείο του Αιγίου και οι δύο τραυματίες φρουρούνται από αστυνομικούς καθώς έχουν συλληφθεί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης