Ηλικιωμένος είχε σπίτι του 25.500 ευρώ και του τα έκλεψε 20χρονος Αλβανός!

Ηλικιωμένος είχε σπίτι του 25.500 ευρώ και του τα έκλεψε 20χρονος Αλβανός!

Ο νεαρός δράστης που άρπαξε τον «θησαυρό» δεν πρόλαβε να τον χαρεί καθώς έπεσε στα χέρια της αστυνομίας

Ηλικιωμένος είχε σπίτι του 25.500 ευρώ και του τα έκλεψε 20χρονος Αλβανός!
Βρέθηκε παράνομα στην Ελλάδα και φρόντισε να εξασφαλίσει χρήματα και οπλισμό... κλέβοντας, ένας 20χρονος Αλβανός! Διέρρηξε το σπίτι ενός ηλικιωμένου στο Νεροχώρι Αιτωλοακαρνανίας, άρπαξε ένα θησαυρό από «ζεστά» μετρητά και ένα κυνηγετικό όπλο και έφυγε χαρούμενος.

Η χαρά του, όμως, δεν κράτησε πολύ γιατί οι αστυνομικοί του τμήματος Θέρμου τον εντόπισαν, του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω του τα 25.500 ευρώ που είχε κλέψει από το σπίτι του 88χρονου! Κοντά στο σπίτι του θύματος, βρέθηκε κρυμμένο στους θάμνους και το κυνηγετικό όπλο που αποδόθηκε στον ηλικιωμένο μαζί με τα χρήματα. Ο 20χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για κλοπή, παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα. 

*** Τις οικονομίες ενός 37χρονου Σύρου ξάφρισαν από το σπίτι του στο Ρέθυμνο ένας 23χρονος ομοεθνής του και ένας 19χρονος Παλαιστίνιος, που άρπαξαν συνολικά 3.350 ευρώ! Η κλοπή είχε γίνει στις 24 Φεβρουαρίου και εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που εντόπισαν τους δράστες στην πόλη του Ρεθύμνου και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία. Δεν βρήκαν, όμως, τα κλεμμένα χρήματα.

*** Ο ένας χτύπησε την πόρτα του σπιτιού ενός 59χρονου στη Ναύπακτο και τον κράτησε απασχολημένο, ενώ ο άλλος τρύπωνε κρυφά στο εσωτερικό και άρπαζε 1.950 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 1.000 ευρώ. Οι δύο άγνωστοι άνδρες διέφυγαν με τη λεία τους και η έρευνα για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης