Καθηγητές παρενοχλούσαν μαθήτριες σε δυο σχολεία!

Καθηγητές παρενοχλούσαν μαθήτριες σε δυο σχολεία!

Παρενόχληση μέσω μηνυμάτων σε Κάλυμνο και Ρόδο - Και με τις δυο υποθέσεις ασχολείται η Ασφάλεια, ενώ ενημερώθηκαν οι κατά τόπους εισαγγελικές αρχές και το υπουργείο Παιδείας

Καθηγητές παρενοχλούσαν μαθήτριες σε δυο σχολεία!
Κάτω από απόλυτη μυστικότητα διεξάγεται η έρευνα που ξεκίνησε μετά την καταγγελία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου για δυο διαφορετικές περιπτώσεις εκπαιδευτικών, οι οποίοι φέρονται να παρενοχλούσαν ανήλικες μαθήτριες σε σχολεία της Καλύμνου και της Ρόδου!

Για την πρώτη περίπτωση, που αφορά εκπαιδευτικό από σχολείο της Καλύμνου, τρεις μαθήτριες κατήγγειλαν ότι τους έστελνε μηνύματα μέσω κινητού τα οποία έχουν κατατεθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ ο καθηγητής έχει ήδη απομακρυνθεί από το σχολείο που υπηρετούσε και αυτομάτως κινήθηκε σε βάρος του η διαδικασία για την απόλυσή του.

Ο δεύτερος εκπαιδευτικός που εμπλέκεται σε παρόμοια υπόθεση, μετακινήθηκε από το σχολείο της Ρόδου όπου υπηρετούσε σε άλλο σχολικό συγκρότημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει η «Ροδιακή». Και με τις δυο υποθέσεις ασχολείται η Ασφάλεια, ενώ ενημερώθηκαν οι κατά τόπους εισαγγελικές αρχές και το υπουργείο Παιδείας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης