Επεισοδιακό «φρένο» από την αστυνομία στις «κόντρες» στο Γέρακα

Επεισοδιακό «φρένο» από την αστυνομία στις «κόντρες» στο Γέρακα

Ένας αστυνομικός τραυματίας - Περίπου 500 άτομα είχαν συγκεντρωθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λ. Μαραθώνος για να παρακολουθήσουν αυτοσχέδιους αγώνες αυτοκινήτων - Επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια εναντίον των αστυνομικών

Επεισοδιακό «φρένο» από την αστυνομία στις «κόντρες» στο Γέρακα
Επεισόδια σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στην Λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα, όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 500 άτομα και διοργάνωναν αυτοσχέδιους αγώνες αυτοκινήτων.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, όταν όμως οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν εκεί, οι συγκεντρωμένοι τους επιτέθηκαν πετώντας πέτρες και μπουκάλια. Κατόπιν, σύμφωνα με την αστυνομία, οι νεαροί τοποθέτησαν στο οδόστρωμα κάδους απορριμμάτων και άλλα αντικείμενα.

Από την επίθεση μάλιστα τραυματίσθηκε ένας αστυνομικός ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, χωρίς πάντως να είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Κλείσιμο

Οι νεαροί συγκεντρωμένοι καταγγέλλουν ότι η αστυνομία χρησιμοποίησε ρίψη χημικών για να τους εμποδίσει, όμως κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση. 

Στην περιοχή έγιναν 28 προσαγωγές και μία σύλληψη, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες και παρακώλυση συγκοινωνιών.

Επίσης, βεβαιώθηκαν 57 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης