Νέες μαρτυρίες δίνουν άλλη διάσταση στην υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη

Νέες μαρτυρίες δίνουν άλλη διάσταση στην υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη

Άτομο «κλειδί» καταθέτει σήμερα

Νέες μαρτυρίες δίνουν άλλη διάσταση στην υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη
Με τις σαρωτικές εξελίξεις στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και φόντο το πόρισμα -  φωτιά της ΕΔΕ που έφερε τρικυμία στα δεδομένα της υπόθεσης εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη φαίνεται πως τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν αφού νέες μαρτυρίες θα δείξουν τον δρόμο για την εξέλιξη της υπόθεσης και θα πιστοποιήσουν ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν ή συνετέλεσαν στη μυστηριώδη εξαφάνιση του Βαγγέλη από τη Σχολή, όπου σπουδάζει, φωτίζοντας τις δραματικές συνθήκες που αντιμετώπιζε ο νεαρός τον τελευταίο καιρό εκεί στο πλαίσιο της καθημερινής του επαφής με ομάδα συμφοιτητών του εκεί.

Ο ιδιωτικός ερευνητής της υπόθεσης Γιώργος Τσούκαλης φαίνεται να είναι περισσότερο αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης, αφού σε συνομιλία του με την οικογένεια φέρεται να είπε ότι κάτι περιμένει να συμβεί τώρα με τις νέες μαρτυρίες και καταθέσεις καθώς τα στόματα επιτέλους ανοίγουν και έτσι δίνεται το πράσινο φως για να μπορέσει και ο ίδιος να προχωρήσει την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω.

Ο θείος του Βαγγέλη
Κλείσιμο


Να σημειωθεί επιπλέον ότι η ΕΔΕ βέβαια έφερε τα πάνω - κάτω στη λογική ότι άτομα τα οποία γνώριζαν μεν, αλλά δεν μιλούσαν, κατέθεσαν στο πλαίσιο της έρευνας δίνοντας πολύτιμα στοιχεία τα οποία «κουμπώνουν» τα κενά της υπόθεσης.

Άτομα τα οποία δεν κλήθηκαν νωρίτερα και ως εκ τούτου δεν μίλησαν στους αστυνομικούς τώρα επιτέλους μιλούν.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται με ενδιαφέρον καταθέσεις από το εκπαιδευτικό προσωπικό μετά και τους ισχυρισμούς του διευθυντή της Σχολής κ. Μάντζαρη ο οποίος και απομακρύνθηκε των καθηκόντων του.

Οι μάρτυρες θα κάνουν λόγο για ένα όχι και τόσο φιλικό και ήρεμο κλίμα μέσα στη σχολή που σε κάθε περίπτωση είχε επηρεάσει σε προσωπικό επίπεδο τον Βαγγέλη ενώ φαίνεται ότι υπάρχει μία μαρτυρία «κλειδί» η οποία θα δώσει ουσιαστική ώθηση στην υπόθεση που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο.

Η Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης